Πέθανε ο πατέρας του Πάνου Καμμένου - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Twitter

Πέθανε ο πατέρας του Πάνου Καμμένου - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Twitter Facebook Twitter
3

Σε πένθος βυθίστηκαν ο Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας του Υπουργού, Ηλίας.

Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε στο Twitter o Πάνος Καμμένος ο οποίος έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα: "Καλό ταξίδι πατέρα ο Θεός ας συγχωρέσει όσους σε πολέμησαν οι φίλοι σου είναι περισσότεροι". Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. 

Ο Ηλίας Καμμένος, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο.


O πατέρας του Πάνου Καμμένου ήταν αποκλειστικός εισαγωγέας των ανατολικογερμανικών αυτοκινήτων Trabant και Wartburg στην Ελλάδα, τη δεκαετία του 70. Διατηρούσε τα γραφεία της αντιπροσωπεία στην λεωφόρο Συγγρού 196, όπου πλέον στεγάζονται γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

Ελλάδα / Ορεινή Ναυπακτία: Πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος σταθμός των «Διαλόγων για την Ορεινότητα»

Σχέδιο για τη διασφάλιση ειδικών πόρων για τις ορεινές περιοχές ανακοίνωσε ο Θανάσης Κοντογεώργης από την Ορεινή Ναυπακτία, στο πλαίσιο των κυβερνητικών σχεδιασμών για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια