No.1

Στυγερό έγκλημα στον Ασπρόπυργο - Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε ανακύκλωση

Στυγερό έγκλημα στον Ασπρόπυργο - Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε ανακύκλωση Facebook Twitter
2

Φρικιαστική αποκάλυψη έγινε πριν από λίγο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Εργαζόμενοι βρήκαν τεμαχισμένο πτώμα άνδρα, αγνώστων στοιχείων, μέσα σε σακκούλες σκουπιδιών που έφτασαν στο εργοστάσιο με τα οχήματα διακομιδής υλικών ανακύκλωσης.


Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σε διαφορετικές σακούλες έχουν βρεθεί το κεφάλι και ο κορμός του θύματος και κάποια από τα μέλη των σώματός του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 30 έως 35 ετών, μελαμψό, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν πρόκειται για Έλληνα ή αλλοδαπό.

Ελλάδα
2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια