Αντιδράσεις προκαλεί το σχόλιο της ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Αντιδράσεις προκαλεί το σχόλιο της ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη Facebook Twitter
4

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, δήλωσε: «Όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη. Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές "ευαισθησίες" και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».

 

Ωστόσο αυτή η δήλωση πυροδότησε αντιδράσεις και έφερε νέα ανακοίνωση από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

 

 Η κα Γεροβασίλη ζητά από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει τη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας.

 

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα.
Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για "θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους".
Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Το φιδάκι στο κόρφο σας μεγάλωσε και δαγκώνει στα τυφλά όποιον βρει!Η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και ο Λάμπρου δηλαδή τώρα έτσι και πιαστεί κάποιος δεν θα τρέξουν να τον υπερασπιστούν?
Αυτοί που υποκινούσαν και δικαιολογούσαν τη βία, ξαφνιάζονται που σήμερα τη βρίσκουν μπροστά τους. Δεν σας φταίει η ΝΔ ηλίθιοι. Κανένας δεν σας φταίει. Εσείς φταίτε. Μόνο εσείς.