Νεκρός βρέθηκε ο 49χρονος επικεφαλής των μικροομολογιούχων

Νεκρός βρέθηκε ο 49χρονος επικεφαλής των μικροομολογιούχων Facebook Twitter
6

Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε ο «ηγέτης» των κινητοποιήσεων των μικροομολογιούχων Γιάννης Ντόκος. Ο 49χρονος Ντόκος που έμενε μόνος του στο Παγκράτι, δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα συγγενών του ενώ και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό Ευμένους, είχε να τον δει μέρες. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι κάτι συμβαίνει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που το απόγευμα της Τετάρτης έσπασε την κλειδαριά της πόρτας του και τον βρήκε νεκρό.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ενώ από τη νεκροψία δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση της αιτίας θανάτου.

Ο Ντόκος ήταν ο επικεφαλής των κινητοποιήσεων των μικροομολογιούχων στα επεισόδια κατά του πρωθυπουργού και τον Ε. Βενιζέλου, για τη δικαίωση τους, μετά το κούρεμα στα ομόλογά τους.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσουν μηχανολόγοι, τοπογράφοι και υπεύθυνοι εταιρειών που είχαν ελέγξει ότι οι δεξαμενές και σωληνώσεις του εργοστασίου λειτουργούσαν σωστά
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών

Οι «χρυσαφί αμμουδιές, τα εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ο εξαιρετικός οίνος», είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το νησί ολοένα και πιο ελκυστικό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πάρα πολύ στενόχωρο, συλλυπητήρια στους οικείους του. Αυτοί οι άνθρωποι δώσανε και δίνουμε μια μεγάλη μάχη. Και για το σχόλιο κάποιου σχετικά με τα σάβανα και τις τσέπες, τον περιμένω να μας ενημερώσει ποια μέρα και ώρα και σε ποιό σημείο θα μας μοιράσει τα δικά του χρήματά, μιας και δεν τα λογαριάζει τόσο πολύ. Για να μην μπερδεύονται κάποιοι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ, όπως οι κακοποιοί ληστεύουν το σπίτι μας, το μαγαζί μας. Αλλά δεν υπάρχει καμία αστυνομία και καμία δικαιοσύνη να τους αποζημιώσει, έστω ΗΘΙΚΑ.