ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2016 | 00:20

Aριβιστας οσο δεν παει

Γεια σας. Ειμαι 21 και θα σας πω τη δικη μου ''ιστορια''. Λοιπον, πριν περιπου ενα χρονο ηθελα πολυ να ερωτευτω.Μου μιλαγε στο φβ ενα παιδι, αρκετα εμφανισιμο, ομως κολλουσα να βγω μαζι του γιατι θεωρουσα επιπολαιη την ολη φαση.Μετα απο καποιο καιρο, τον συναντησα τυχαια εξω, κι εφοσον η ''γνωριμια'' μας εγινε εστω υποτυπωδως πραγματικη, θελησα να κανω κατι μαζι του.Βγηκαμε και απο το πρωτο φιλι καταλαβα οτι υπηρχε αναμεσα μας πολυ εντονη (σεξουαλικη) χημεια.Την επομενη φορα καταληξαμε στο κρεβατι και ηταν ο,τι καλυτερο ειχα κανει ποτε μου.Γενικα μου αρεσε πολυ αυτος και θα ηθελα σχεση.Ομως ειχα υποψια οτι ειχε κοπελα.Την επομενη φορα τον ρωτησα ευθεως και μου παραδεχθηκε οτι οντως εχει σχεση,αλλα δν τον καλυπτει σεξουαλικα και γενικα ειναι ''cheater''. O τυπος ειναι ο κλασικος πλειερ.Ειναι ακρως γοητευτικος αλλα πολυ συμφεροντολογος και ψευτης. Εκτοτε εγω αλλαξα σταση απεναντι του και εγινα κυνικη. Ειχα το στυλ οτι ''σε θελω μονο για το σεξ΄΄και το επαιζα πολυ μοιραια και πεταλουδιτσα μαζι του.Συνεχιστηκε ολο αυτο με το να βρισκομαστε αραια για σεξ.Με ειχε ρωτησει αν θα εκανα ποτε σχεση μαζι του και ειπα οχι λογω ου οτι θα με κερατωνε.Πεταγε συνεχεια σποντα για σχεσεις κλπ..Οταν μαθαινε οτι επαιζε κατι με αλλον ζηλευε και μου ελεγε οτι η κοπελα του ειναι αξια για σχεση ενω εγω οχι.Η σχεση του εντωμεταξυ ειναι με μια κοπελα που την κραταει επειδη εχει χρηματα και λογω ''ασφαλειας΄.Ολο χωριζουν κι ολο τα βρισκουν παλι.Πριν λιγο καιρο μου ειπε οτι με ηθελε πραγματικα για σχεση και ηθελε να χωρισει για μενα, αλλα η σταση μου τον αποθαρρυνε.Θεωρει οτι ειμαι σαν αυτον.Οτι θα ριχνω κερατα και θα τον κοροιδευω,πραγμα που δεν ισχυει γτ του προβαλλω ψευτικο εαυτο ωστε να αμυνθω.Του πα να το δουμε κι οτι εγω παντα τον ηθελα αλλα πως να τον διεκδικουσα ενω ειχε σχεση; Βρεθηκαμε, καναμε σεξ και μετα χαθηκε. Επισης νομιζω οτι τα ξαναβρηκε με την επισημη.Α να τονισω οτι ο τυπος ειναι μεγαλη ψωναρα κι ανασφαλης..Επιζητει εντονα την επιβεβαιωση.Εγω ομως οντως τον θελω...Ειδικα στο σεξ εχουμε τρελη χημεια. ολο αυτο τραβαει ενα χρονο...Οποτε οντως κατι υπαρχει...Απλα δεν ξερω...αμα με ηθελε πια γτ να μη χωρισει; Επειδη δεν εχω λεφτα και δε θα μπορει να με κερατωνει; Λετε οντως να με θεωρει υπερβολικα ανεξαρτητη γκομενα; Κι αν ναι, ηταν λαθος μου που δεν το επαιζα καλη και γλυκια μαζι του; Ηξερα ανεκαθεν τι καθαρμα και εκμεταλλευτης ειναι, για αυτο και η αντιστοιχη σταση μου. ομως απο την αλλη, ισως τον εξιταρει οτι εγω τον σνομπαρω (φαινομενικα) και δεν του δειχνω οτι τον θελω...Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας η αναλογες εμπειριες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σε θέλει,ζητά επιβεβαιωση. Σου συμπεριφέρεται άκρως χειριστικα ώστε να εισαι πάντα διαθέσιμη.Ακομα και αν εχει καποια συναισθηματα δεν ειναι αρκετα ωστε να υπαρξει κατι παραπανω.Νομίζω πως το γνωριζεις.Αυτό που ίσως δεν γνωριζεις,είναι πως κανένας άνθρωπος δεν θα ερωτευτεί ένα ψεύτικο προφιλ,μια επιτηδευμένη συμπεριφορά,έναν άνθρωπο που άλλο δείχνει κ άλλο ειναι. Ωστόσο,ακόμα και αν σε θέλει, δεν εχω καταλάβει γιατι εσύ θες έναν άνθρωπο που είναι ψευτης, κάθαρμα και συμφεροντολογος?Γτ μαζί σου θα ναι αλλιώς ?οχι.Να είσαι ο εαυτός σου,όλοι οι άλλοι ρολόι ειναι πιασμένοι.