«Ή μεταρρύθμιση του συστήματος ή κατάρρευση του συστήματος» ανέφερε απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Τάε Κβο Ντο για τα γενέθλια του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο κίνημα διαμαρτυρίας που είναι σε εξέλιξη μέσω αγροτικών μπλόκων, αλλά και στις μαζικές συγκεντρώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι του επιστημονικού κλάδου και ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα υπερασπιστεί τους μεγαλογιατρούς ή τους μεγαλοδικηγόρους με τις γραβάτες που κατεβαίνουν στο δρόμο, αλλά τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες με τα μπλοκάκια. 

 

"Στις κινητοποιήσεις υπάρχουν αγρότες με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις. Κάποιοι στην ΓΣΕΕ ή αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΕΓΕΣ έκαναν καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ και τώρα βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ενάντια στη κυβέρνηση" ανέφερε για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις. "Εμείς αγωνιζόμαστε για τους μικρούς αγρότες, που παίρνουν λιγότερα από τα έξοδα τους, όχι αυτούς τους με τις υπέρογκες ενισχύσεις" πρόσθεσε και δήλωσε ανοικτός σε έντιμο και ειλικρινή διάλογο για το ασφαλιστικό.