"Ηλίθιοι όσοι κατηγορούν τον ΣΚΑΙ για το γάλα - Έτσι γίνεται "

"Ηλίθιοι όσοι κατηγορούν τον ΣΚΑΙ για το γάλα - Έτσι γίνεται " Facebook Twitter
2

"Πρόκειται περί απίστευτης γελοιότητας ορισμένων ηλιθίων που δεν ξέρουν πως γίνεται η τηλεόραση και λένε ότι ο ΣΚΑΙ σκηνοθέτησε το χύσιμο του γάλατος." αναφέρει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου απαντώντας στην κριτική και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το στιγμιότυπο με το χύσιμο του γάλατος με το σύνθημα δημοσιογράφου.

"Έτσι γίνεται στην εικόνα. Ο αγρότης το χύνει το γάλα και κάνει τη δουλειά, για να το δεις εσύ. Εμείς, οι υπόλοιποι. Πως θα γίνει αλλιώς; Επειδή λέει έκανε ο συνάδελφος έτσι... σε ένα βίντεο και είπε να προχωρήσει η εικόνα δηλαδή για να το δει ο κόσμος" είπε ο κ. Οικονόμου στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή.

Το επίμαχο στιγμιότυπο:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT

σχόλια

2 σχόλια