Τον Γιάννη Μυλόπουλο προτείνει ο Σπίρτζης για πρόεδρο στην Αττικό Μετρό

Τον Γιάννη Μυλόπουλο προτείνει ο Σπίρτζης για πρόεδρο στην Αττικό Μετρό Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
5

Τον Γιάννη Μυλόπουλο, πρώην πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και μέχρι πριν λίγο καιρό πρόεδρο της ΕΤ-3 προτείνει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης για τη θέση του  προέδρου της Αττικό Μετρό.

Προτείνεται επίσης ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και ο κ Γιώργος Αποστολόπουλος για τη θέση του ΟΣΕ. Για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ίδιο οργανισμό προτείνεται ο Κώστας Πετράκης.

Η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για το διορισμό τους έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μυλόπουλος είχε παραιτηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου από την διεύθυνση της ΕΤ-3, μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί από ανάρτηση του με την οποία εκθείαζε τον Αλέξη Τσίπρα και επέκρινε την αντιπολίτευση, ζητώντας μάλιστα από τον κ. Μεϊμαράκη να υπενθυμίσει, αντί να κάνει κριτική στον κ. Τσίπρα, πόσα δις χάθηκαν στην περίοδο της διακυβέρνησης της Ν.Δ.. Για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο πανεπιστημιακός καθηγητής σημείωνε ότι «η πολιτική του υπεροχή είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς είναι ο μόνος που έχει ένα σαφές, συγκεκριμένο και εφικτό σχέδιο για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και τα μνημόνια».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έλα μωρε, τι πας και θυμάσαι! Μπορεί να έκανε το ΑΠΘ τσαντίρι αλλά είναι δικό μας παιδί - και κατα πάσα πιθανότητα θα είχε και κανένα παππού στο ΕΑΜ. Τσάμπα θα πάει τόση αντίσταση;