Για ποιο λόγο δεν ηχογράφησε ο Βαρουφάκης το πρώτο Eurogroup

Για ποιο λόγο δεν ηχογράφησε ο Βαρουφάκης το πρώτο Eurogroup Facebook Twitter
Το πλάνο κολακεύει και ταυτόχρονα κρύβει τα μανίκια που δένουν στην πλάτη.
6

Για ποιο λόγο δεν ηχογράφησε ο Βαρουφάκης το πρώτο Eurogroup Facebook Twitter
 

To πλάνο είναι κοντινό, ο minister of awesome με κουμπωμένο το πουκάμισο μέχρι επάνω κάνει μια σιωπηλή αναφορά στους Kinks ή στο θείο του τον Μπάμπη απ’ το χωριό, κανείς δεν ξέρει, μια ακόμη ιδιοφυής χρήση της δημιουργικής ασάφειας που πρώτος δίδαξε στον κόσμο. Δείχνει γεμάτος αυτοπεποίθηση, από αυτή που μόνο κάποιος που δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα μπορεί να έχει, το πλάνο κολακεύει και ταυτόχρονα κρύβει τα μανίκια που δένουν στην πλάτη.

 

Ο πρώην υπουργός είναι ποταμός, μιλάει για χταπόδια, καρχαρίες, ξιφίες, μια αθερίνα στο τρία, για το πώς ενώ οι εταίροι τους είχαν κατεβάσει τα σώβρακα αυτοί ανησυχούσαν μη και αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ, για το παράλληλο σύστημα πληρωμών που είχε εκπονήσει παρότι η αρχική εισήγηση του για πληρωμές με φασόλια είχε απορριφθεί, για το βράδυ που μπήκε τυχαία στο μπαρ του ξενοδοχείου στη Ρίγα και τσάκωσε τους υπόλοιπους υπουργούς να πίνουν ποτό και τον ίδιο τον είχαν χεσμένο και όταν τον είδαν έκαναν πως έπαιζαν γκρινιάρη, για το τελεσίγραφο που έλαβε από την τρόικα να ετοιμάσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων μέσα σε ένα τριήμερο αλλά τελικά δεν πρόλαβε γιατί είχε κανονίσει την φωτογράφιση στο Paris Match και υπάρχουν και προτεραιότητες σ’ αυτή τη ζωή, για την χρηματοδότηση που είχε εξασφαλίσει από τον Κινέζο πρωθυπουργό παρόλο που στο τέλος της συνάντησης αποδείχτηκε ότι τελικά ήταν ο Γιαπωνέζος πρωθυπουργός και έφτασε τελικά στο πιο καυτό σημείο, αυτό της κρυφής ηχογράφησης των Eurogroup:

 

«Είναι αλήθεια ότι ηχογραφήσατε τελικά όλα τα Eurogroup;» ρωτάει ο Παπαχελάς που φαίνεται να έχει πάρει 3 βάλιουμ για να αντέξει το awesomeness.

«Τα ηχογράφησα όλα εκτός του πρώτο»

«Γιατί όχι και το πρώτο;» ρωτά απορημένος ο δημοσιογράφος,

«Στο πρώτο είχα το δεκαεξάρι το iPhone και επειδή είχα και 4.000 σέλφι, δε χώραγε η ηχογράφηση» απαντά ο Γιάνης και ο Παπαχελάς βλαστημάει από μέσα του που δεν πήρε τελικά και κείνο το MDMA που του έδινε η γυναίκα του.

 

Τρομερές ήταν οι αντιδράσεις για την σπάνια συνέντευξη του Βαρουφάκη από τους θαυμαστές του, που μέχρι χτες είχαν λουφάξει αλλά βγήκαν στον αφρό σαν κάτι γριές με άνοια που δε βγάζουν από πάνω τους την κονκάρδα του Στάλιν, μέχρι άλλους που ζητούσαν να οδηγηθεί στο δικαστήριο παρόλο που η μεγαλύτερη τιμωρία για το Γιάνη θα ήταν να οδηγηθεί σε ένα δωμάτιο χωρίς καθρέφτες.

 

Με μια ανακοίνωση όνειδο για την ελληνική δικαιοσύνη, υπέρ της Ελληνικός Χρυσός η τελική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας παρόλο που η καταμέτρηση των ενσήμων του υπουργού κυρίου Σκουρλέτη δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και ούτε αναμένεται σύντομα διότι παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ο υπουργός φαίνεται να έχει πιο πολλά ένσημα κι από όλο το εργατικό δυναμικό της Λετονίας. «Οι δικαστές δεν έχουν χάσει δυστυχώς την ταξική τους συνείδηση» δήλωσε με νόημα ο υπουργός.

 

Για ποιο λόγο δεν ηχογράφησε ο Βαρουφάκης το πρώτο Eurogroup Facebook Twitter
Στο Νταβός βρέθηκε ο πρωθυπουργός και το μόνο που ήταν πιο τσαλακωμένο από το ηθικό του ήταν το κοστούμι του, το οποίο είναι πλέον three piece με ένα γιλέκο που ασφυκτιά καθώς η μεταμόρφωση σε Καραμανλή επιταχύνεται ανησυχητικά.

 

Σε άλλη χώρα θα κρυβόταν… εδώ δίνει συνεντεύξεις, έγραψε για τον Βαρουφάκη στο τουίτερ ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ένα σχόλιο ύμνο στην αντικειμενικότητα παρότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις με τον υπουργό γελούσε τόσο πολύ με τα αστεία του που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό για δύο ημέρες με ειδικό, θυμήσου-την-ΟΝΝΕΔ-ρε-Νικόλα, ορό.

 

 

Στο Νταβός βρέθηκε ο πρωθυπουργός και το μόνο που ήταν πιο τσαλακωμένο από το ηθικό του ήταν το κοστούμι του, το οποίο είναι πλέον three piece με ένα γιλέκο που ασφυκτιά καθώς η μεταμόρφωση σε Καραμανλή επιταχύνεται ανησυχητικά. Χωρίς γραβάτα πάντα, μια και ο Αλέξης μπορεί να γίνει μέχρι και αρχηγός του ΤΣΕΝΤΕΟΥ (CDU) αλλά γραβάτα δε θα βάλει ΠΟΤΕ. Πιο απλά ντυμένος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνάντηση του με μοναδικό φάουλ στην εμφάνιση το χαρακτηριστικό γούρλωμα των ματιών του που μετά την απρόσμενη νίκη του στην εσωκομματική εκλογή της ΝΔ, είναι πλέον το δεύτερο πράγμα το οποίο είναι ορατό από τη Σελήνη μετά το Σινικό τείχος.

 

 

Διαψεύδει το Μαξίμου ότι τελικά η κότα διορίστηκε. «Δεν ήταν συγγενής κανενός βουλευτή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Διάφορα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια