Ο Μηλιός απαντά μετά το σάλο για το 500 ευρω της κόρης του και πάει την υπόθεση στην ΓΑΔΑ

Ο Μηλιός απαντά μετά το σάλο για το 500 ευρω της κόρης του και πάει την υπόθεση στην ΓΑΔΑ Facebook Twitter
14

Η Τατιάνα Στεφανίδου επικοινώνησε μέσω της εκπομπής της στο «E», με το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιό, ο οποίος χαρακτήρισε ψεύτικο το λογαριασμό της κόρης του στο instagram, όπου αναρτήθηκε η περιβόητη φωτογραφία με το 500ευρω.

Στην επισήμανση της Τατιάνας Στεφανίδου ότι «οι υπόλοιπες φωτογραφίες που είχαν ανέβει σε αυτό τον λογαριασμό, που είχε γίνει και παλαιότερα ένα θέμα από το Gstaad, υπήρχαν μέσα στο λογαριασμό», ο κ. Μηλιός απάντησε: «Ναι, και παρανόμως είχαν αφαιρεθεί, αλλά σε όλα αυτά θα έχετε σύντομα απάντηση».

Επιπρόσθετα, ο κ. Μηλιός χαρακτήρισε αδίκημα την αναπαραγωγή του ψεύτικου λογαριασμού και όπως είπε: «Το mil, δεν είναι mil, είναι miliou».

Σε επόμενη ερώτηση για το αν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση, το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατηγορηματικό: «Όταν επιληφθεί η ΓΑΔΑ, μόνο τότε».

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο «Salon de Bricolage», ένα πριβέ εστιατόριο-κλαμπ στο Κολωνάκι, με λεζάντα: «Πατριωτικό καθήκον: Ξοδεύω με σκοπό να στηρίξω την τοπική οικονομία» και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μας έχει φάει το κόμπλεξ για το τι έχει ο αλλος και τι δεν εχουμε εμείς, ετσι πάμε μπροστά εμείς ρε, έτσι μας περιμένει η ανάπτυξη στο δεύτερο στενό πιο κάτω. Αντί να κοιτάμε πως να ξελασπωθουμε όλοι μας, να δουλέψει λίγο το μυαλό, καθόμαστε και κλαιμε τη μοίρα μας στιγματιζοντας τον οποιοδήποτε που έχει μια οικονομική δυνατότητα που δικαίως και με μονο δικο του κοπο απεκτησε (δεν μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση γιατι δεν γνωρίζω την προέλευση των χρημάτων αυτόν). Αλλα λύσεις υπαρχουν, λύσεις πάντα θα υπάρχουν και ο έλληνας ανετα, αν θελει, εχει και το μυαλό και το κουράγιο να τις βρει.
Δε συμφωνώ με τη λογική σου.Λες ότι κάποιος έχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχει μόνο και μόνο επειδή:* θέλει* έχει μυαλό* έχει κουράγιοΆρα, οι λαοί που λιμοκτονούν (δε σε παραπέμπω σε συγκεκριμένες αναφορές, στο wikipedia υπάρχουν όλα τα στοιχεία), λιμοκτονούν επειδή:* δεν θέλουν* δεν έχουν μυαλό* δεν έχουν κουράγιο* και τα τρία παραπάνωΕξήγησέ μας καλύτερα σε παρακαλώ.
Γιατι λεει ψεματα η οικογενεια Μηλιου; Το πουρπουαρ δεν ηταν για να στηριξει την τοπικη οικονομια, αλλα για την στηριξη της απολυμενης υπαλληλου του Zonar's,που τολμησε και δεν αναγνωρισε τον Σαμαρα. Για "ψευδη" μιλησαν κι εκεινοι, αλλα τσσσσσς...σε τα μας αυτα; Εμεις ειμαστε γατακια!
Πέραν της διάψευσης της διεύθυνσης του Zonar's, που μπορεί να μην την εκτιμάς, μου κάνει εντύπωση η ασχετοσύνη και η αφέλεια: πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι θα δούλευε service στο Zonar's κάποιος που δε γνωρίζει φατσικά τον Σαμαρά;
Περαν της διαψευσης του Κυριου Μηλιου που μπορει να μην τον εκτιμας,μου κανει εντυπωση η ευκολοπιστια(;) και τα δυο σταθμα και δυο μετρα μερικων στην λεξη "ψευδος": πιστευει κανεις ειλικρινα οτι κορη αριστερου την εποχη που ψαχνει η αντιπαλιτευση την παραμικρη αφορμη για να δημιουργησει κακες εντυπωσεις ή και για να πεταξει λασπη σε καθημερινη βαση (π.χ Βημα),θα ηταν τοσο αφελης για να ποσταρει μια σαχλη φωτογραφια που συνοδευεται απο ενα τοσο χαζο σχολιο;
Είναι προφανές οτι κάποιος νεοφιλελές απήγαγε την αγνή κομουνίστρια κόρη και την έσυρε στη Μύκονο, το Γκσντάαντ, το Σαλόν και σε άλλα κοσμικά και διεφθαρμένα μέρη και την ανάγκασε να υποδυθεί την άκαρδη χαρούμενη καπιτάλα. Φυσικά σε λίγο θα σκάσει ο επόμενος ΣΑΝΕΛ διορισμός και το θέμα θα ξεχαστεί.
Το ότι ο πατέρας της είναι αριστερός σημαίνει ότι και αυτή πρέπει να είναι αριστερή; Είναι πολιτικό πρόσωπο η κυρία; Μια κακόγουστη νεόπλουτη είναι, σύμφωνα, αλλά είναι αδίκημα αυτό αν τα νεόπλουτα ταξίδια της τα πλήρωσε από την (φορολογούμενη) τσέπη της; Τα πλήρωσε το δημόσιο; Είναι φοροφυγάς; Αν όχι και στα δύο τότε προς τι το ξεφωνημα; Δεν βρήκατε άλλους στην πολιτική ζωή που αναπαράγουν τέτοια πρότυπα να ξεφωνίσετε; Η μήπως είναι άγνωστη στο Ελλάντα αυτή η χυδαία κακογουστιά;
To σχόλιο δεν πάει στην κοπελιά. Μαγκιά της να ξοδεύει τα λεφτά της σε χαβιάρια και αστακούς με φόντο την Πράβδα και το σαλέ του Ψινάκη, φαντάζομαι τα έβγαλε με την αξία της (;). Το σχόλιο πάει στον περήφανο πατέρα που προφανώς δεν μπορεί να δεχθεί οτι η κόρη του δεν μπορεί να είναι κουμουνίστρια και τα ρίχνει σε χάκερ και θεωρίες συνωμοσίας.