ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2016 | 20:06

Δεν είναι τρολ!

Είμαι 18 χρονών, εχω 8 μέρες καθυστέρηση και δεν έχω κάνει σεξ. Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι ο φίλος μου έβαλε δάχτυλο ενώ προηγουμένως είχε εκσπερματωσει (πολύ μακριά από τον κόλπο). Φοβάμαι όμως ότι είχαν μείνει υπολείμματα στα δάχτυλα του.. Το ξέρω ότι το να έχω μείνει έγκυος από αυτό ακούγεται υπερβολικά απίθανο αλλά η περίοδος έχει καθυστερήσει πολύ και κοντεύω να τρελαθώ. Έχω ακούσει ότι το σπέρμα δεν ευδοκιμεί ομως σε ξηρό περιβάλλον, άρα αυτό μειώνει τις πιθανότητες. Υπάρχει κάποιος γιατρός εδώ που να γνωρίζει; Σας παρακαλώ έχω αγχωθει απίστευτα πολύ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Το να απεκτησες καποιες ορμονικες διαταραχες,θυρεοειδη,πολυκυστικες ωοθηκες(λεμε τωρα) ή να αλλαξε ο κυκλος σου λογω αγχους ή στρες ή καποιας διαιτας ή οτιδηποτε αλλο δεν παιζει να υποθεσω....Μονο η εγκυμοσυνη απο πιθανα υπολλειματα σε ενα δαχτυλο φανταζει το πιο πιθανο σεναριο...Μαλιστα..και θες και διαγνωση απο γιατρο χωρις εξεταση σε μια διαδικτυακη σελιδα...Λογικο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ