ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για μία τελευταία φορά

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για μία τελευταία φορά Facebook Twitter
10

Τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη και αναμένεται να προκαλέσουν φρενίτιδα στα εκατομμύρια φανατικών οπαδών σε όλο τον κόσμο.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το δίκτυο NBC, το δίωρο σόου που θα προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου θα είναι αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους.

Όλα τα βασικά μέλη του καστ αναμένεται να επιστρέψουν, ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η μορφή που θα έχει το σόου και εάν οι ηθοποιοί θα μιλούν απλά για το έργο του Μπάροους ή θα παίζουν κανονικά τους παλιούς τους ρόλους μαζεμένοι σε ένα δωμάτιο, την ίδια στιγμή.

«Ελπίζω ότι και οι έξι θα είναι στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή, αλλά δεν ξέρω εάν μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό» είπε ο Ρόμπερτ Γκρινμπλατ, επικεφαλής του NBC, σε δημοσιογράφους.

Όπως και να 'χει σε έναν περίπου μήνα, η Λίζα Κούντροου, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ματ ΛεΜπλανκ, ο Μάθιου Πέρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ θα βρεθούν ξανά για έναν τελευταίο, τηλεοπτικό χορό.

10

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εγώ λέω απλά ότι οι ταινίες του Godfather και η σειρά Friends δίνουν απάντηση σε παρά πολλά ερωτήματα της ζωής... Σίγουρα υπάρχουν και άλλες ταινίες σειρές άλλα αυτές είναι ή βάση.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσος θόρυβος με αυτή την σειρά. Δεν ήταν και τόσο καλή. Επίσης το στοιχείο που μου κινεί τον ενδιαφέρον, είναι πως από μια τόσο δημοφιλή σειρά, μόνο η Άνιστον κατόρθωσε να έχει και μια καριέρα μετά. Οι υπόλοιποι γιατί εξαφανίστηκαν;
Την πιθανότητα να γίνεται ακόμα τόσος θόρυβος επειδή η σειρά ΠΑΡΑήταν καλή τη σκέφτηκες;Πρώτη φορά εντοπίζω 2 ανθρώπους μαζεμένους (+Gkargk;aoylaw) που να ρίχνουν άκυρο σε μια τέτοια σειρα-θρύλο. Σενάριο γραμμένο και απευθυνόμενο σε αμερικάνικο κοινό "αγγίζει" 20 χρόνια μετά παγκόσμιο κοινό. Αν αυτό δεν το θεωρείς φαινόμενο τότε τί να πω..
Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί εφόσον δεν αρέσει σε κάποιους η οποιαδήποτε σειρά θα πατήσουν πανω σε ενα λινκ που την αφορά, θα διαβάσουν το άρθρο και θα σχολιάσουν και αρνητικά... Καμια λογική
Αυτή η σειρά είχε πιάσει κάθε μια γραφική φιγούρα της αμερικανικής κοινωνίας και την είχε μεγεθύνει ούτως ώστε να γίνουν ακόμα πιο γραφικοί...ο ιταλός που ονειρεύεται καρριέρα στο Χόλυγουντ, η κακομαθημενη κόρη που απότάσσεται τα λεφτά του μπαμπά και θέλει να το παίξει ανεξαρτητη, η psycho γεροντοκόρη (αν δεις tlc θα καταλαβεις), η υστερικη που ονειρεύεται σπίτι στα προαστια, ο δυσλειτουργικος καθηγητής και ο average american όλοι αυτοί είναι προσωπικότητες που συναντάς κατά κόρον στην Αμερική και γι αυτό η τεράστια ανταπόκριση του κοινού.