ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2016 | 15:26

γιατί τόση κακία;

Είμαι 40 ετών. τελείωσα το γενικό λύκειο και έπιασα αμέσως δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία. μπορεί να μην έχω πτυχία πανεπιστημίου, όμως κουράστηκα, ίδρωσα, ξενύχτησα για να μάθω και να κρατήσω τη δουλειά μου και τελικά να πάρω προαγωγή. Δυο πιτσιρίκες (25χρονες) πάνω στην κουβέντα είπαν ότι δεν μου άξιζε γιατί δεν έχω δίπλωμα πανεπιστημίου. με στεναχώρησαν λιγάκι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το γεγονός ότι επέτρεψες στον εαυτό σου και στεναχωρήθηκες απο 2 25χρονες κάτι σημαίνει..ψάχτο..φιλικά..κατα τα άλλα , ειμαι τόσο σίγουρη ότι τα 25χρονα δεν έχουν καν δουλέψει στην ζωη τους και ζουν με τις πλάτες των γονιων τους..εσυ ξέρεις το αξίζεις, κανένανς άλλον..μη ξανααφήσεις τον οποιοδήποτε να σε υποβιβάσει.. αδικείς τον εαυτό σου !
Ναι ενταξει,μπορει να κουραζεσαι και να ιδρωνεις,σε καταλαβαινω.Αλλα σκεψου ποσα παιδια,οταν μπαινουν σε σχολες,λιωνουν πανω απο τα βιβλια για να παρουν ενα πολυποθητο πτυχιο και να βγουν στην αγορα εργασιας,αλλα τελικα μενουν ετσι.Τα μαθηματα,ο φορτος εργασιων, οι περιεργοι καθηγητες...Φτυνεις αιμα,δεν ειναι παιξε γελασε.Αλλα δεν μας ειπες,πψς μπηκες στην εταιρεια?Ετσι απλα εκανες αιτηση και σε πηραν η μεσω καποιου γνωστου?Εταρεια και αρκουσε απλα ενα απολυτηριο λυκειου?
όσα πτυχία και να έχεις, αγαπητή μου, αν δεν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μιλάς στενοχωρώντας τους άλλους πάνε χαμένα. Το ότι κάποιος έχει ένα πτυχίο Πανεπιστημίου δεν σημαίνει πως είναι και άνθρωπος. είμαι 24, σέβομαι και έχω σαν μέντορες- καθοδηγητές τους μεγαλύτερους στη δουλειά μου.