Οι δύο πιο εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας για τον Θάνατο του Bowie δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά μέσα ///

Οι δύο πιο εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας για τον Θάνατο του Bowie δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά μέσα /// Facebook Twitter
10

 

Ήταν θέμα χρόνου να βγουν οι πρώτες θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατό του και χάρη στον Μανώλη, τον Τάσο και την Αναστασία εντόπισα τις καλύτερες, σε ελληνικά μέσα. 

1. Εφημερίδα STAR PRESS, 12/1/16

Οι δύο πιο εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας για τον Θάνατο του Bowie δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά μέσα /// Facebook Twitter

«Ο κύριος τίτλος είναι άθελα του αστείος, αλλά το ΜΑΣΤ του θέματος είναι η λεζάντα στο κουτάκι για τον Bowie» λέει ο Μανώλης Βαμβούνης. 

Ποια είναι η υποτιθέμενη κατάρα του ποδοσφαιριστή Ράμσεϊ;

via

1 Μαΐου 2011: Ο Ράμσεϊ σκοράρει έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Emirates
2 Μαΐου 2011: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν εξουδετερώνεται από την αμερικανική επίλεκτη ομάδα Navy Seals στο Πακιστάν

2 Οκτωβρίου 2011: Βρίσκει στόχο στα δίχτυα των Spurs στο White Hart Lane
5 Οκτωβρίου: Πεθαίνει νικημένος από τον καρκίνο ο γκουρού της Apple, Στιβ Τζομπς

19 Οκτωβρίου 2011: Ο Ράμσεϊ πετυχαίνει γκολ εναντίον της Μαρσέιγ σε αγώνα του Champions League
20 Οκτωβρίου: Ο δικτάτορας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι συλλαμβάνεται από αντικαθεστωτικούς στο σπίτι του στη Σύρτη και υποκύπτει στα τραύματά του

11 Φεβρουαρίου 2012: Ο Ράμσεϊ σκοράρει κατά της Σάντερλαντ κ αι την ίδια μέρα βρίσκεται νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της η διάσημη τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον

Νοέμβριος 2013: Ο Ράμσεϊ πετυχαίνει γκολ σε βάρος της Κάρντιφ. Λίγο μετά ο πλανήτης θα παγώσει στην είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός των ταινιών «Fast and Furious», Πολ Γουόκερ, χάνει άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Στις 10 Αυγούστου 2014 λίγο αφότου έχει πετύχει γκολ στα δίχτυα της Μάντσεστερ ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, βρίσκεται απαγχονισμένος με τη ζώνη τπυ στη ντουλάπα του σπιτιού του, σε ηλικία 63 ετών.

24 Αυγούστου 2014: Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, αφήνει την τελευταία πνοή του σε ηλικία 90 ετών. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 19 Αυγούστου, ο Ράμσεϊ είχε βρει δίχτυα στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπεσίκτας για το Champions League.

Και τώρα ο Ντέιβιντ Μπάουι. Να είναι τελικά ατυχείς συμπτώσεις; Θα δείξει στο επόμενο γκολ του...

Οι δύο πιο εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας για τον Θάνατο του Bowie δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά μέσα /// Facebook Twitter

2. Σάιτ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, 12/1/2016

Και αν η «κατάρα του Ράμσεϊ», παρότι ανύπαρκτη μπορεί έστω κάπως να στοιχειοθετηθεί με ημερομηνίες και γεγονότα, το άρθρο του ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, που έγινε γνωστό την περίοδο των Αγανακτισμένων και συνεχίζει να επηρεάζει μέρος των ψηφοφόρων του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής, απλά δεν βγάζει νόημα. 

Το αντιγράφω με απόλαυση:

Τι κρύβει ο θάνατος του Ντέιβιντ Μπόουι;

 

Οι δύο πιο εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας για τον Θάνατο του Bowie δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά μέσα /// Facebook Twitter

Νεκρός σε ηλικία 69 ετών, έπειτα από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο, ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ και ροκ μουσικής Ντέιβιντ Μπόουι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Hollywood Reporter...18μηνη μάχη λοιπόν και κανείς δεν πήρε τίποτε μυρωδιά!

Αλλά αν προσέξουμε την παραπάνω φωτογραφία του και τα τυχαία νούμερα που βρήκαμε ίσως καταλήξουμε και σε άλλα συμπεράσματα που προκαλούν περιέργια.

Bowie in Jewish Gematria Equals: 966 βλέπετε κάποιον καθρέφτη;
Bowie in English Gematria Equals: 324 τι μου θυμίζει ο αριθμός αυτός...μήπως το 322; που είναι πολύ κοντά του;

Ο Μπόουι πέθανε 2 μερες μετα τα γενεθλιά του και ο Λεμμυ των Μοτορχεντ πέθανε 2 μερες πριν τα γενεθλιά του..τυχαία η δήλωση θανάτου 2 θρύλων της ροκ εν ρολ;;;

Το νέο του άλμπουμ έχει την ονομασία BLACKSTAR=33...γιατί το τελευταίο του άλμπουμ μας δίνει άρθροισμα 33;;; Λέτε οι ποδίτσες να βρίσκονται πίσω απο τον θάνατό του; αν βέβαια έχει πεθάνει γιατί μπορεί αυτά που γράφουν να είναι και παραμύθα.

Σήμερα άκουσα το τραγούδι του απο το άλμπουμ BLACKSTAR και στο τραγούδι Λάζαρος ανάφερε οτι θα είχε πεθάνει και δεν θα είναι εδώ!!! Θα είναι εκεί ψηλά...Ποιος τραγουδιστής γράφει τραγούδι οτι θα έχει πεθάνει στο νέο του άλμπουμ;;; στο κλιπ φανερώθηκε σαν μια μούμια με ψεύτικα μάτια...σαν τον Λάζαρο. Γιατί ο Μπόουι παριστάνει τον Λάζαρο; Μήπως κάποιοι θα τον αναστήσουν; Μήπως ο Λάζαρος ξαναεμφανιστεί;

Δείτε την ημερομηνία του θανάτου του...πέθανε σύμφωνα με το Μάτριξ στις 10+1+2+0+1+6=20

TWENTY =26
CANCER= 3-1-5-3-5-9=26
GOD / God in Simple Gematria Equals: 26
MASON=Mason in Simple Gematria Equals: 62=26
Lazarus = 3+1+8+1+9+3+1 = 26

Μην ξεχνάμε Ότι ο Μπόουι Είναι Νούμερο ένα Τραγουδιστής... Ήταν Επίσης και το Νούμερο ένα ανδρογυναικο...για Δείτε εδώ τα Νούμερα..

Androgynous in English Gematria Equals: 918 ή 8118 και κώδικας θανάτου

Οι δύο ξαφνικοί θάνατοι των θρύλων της Ροκ ή η αναφορά τους δεν είναι τυχαία...σίγουρα η σατανική ελίτ μαζεύει την ενέργεια απο τον θάνατο και την λύπη των σταρ για να θέσει σε ενέργεια τα επόμενα γεγονότα. Για αυτούς που διαβάζουν τις πληροφορίες μας και νομίζουν οτι όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν είναι τυχαία ας αρχίσουν την έρευνα. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν θα μπορέσουμε να να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ότι βρεθεί βέβαια θα το διαβάσετε στο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.

*** 

Όλο το άρθρο είναι ένα αριστούργημα ανοησίας, αγαπημένο μου σημείο όμως είναι όταν λέει «δείτε τα τυχαία νούμερα που βρήκαμε» και μετά «324 τι μου θυμίζει ο αριθμός αυτός...μήπως το 322; που είναι πολύ κοντά του;» χωρίς άλλη εξήγηση. 

Πάντως ακόμα καλύτεροι απ' τους αρθρογράφους του ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ είναι οι αναγνώστες σχολιαστές του, με τα ευφάνταστα ψευδώνυμα...

10

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Βασικά ο Lemmy είχε γενέθλια 24 Δεκεμβρίου και πέθανε στις 28δηλ. 4 μέρες μετά τα γενέθλια του. Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο άρθρο των ΚΝ το μυαλό μου απλά τα έκανε block/delete
Από περιέργεια κοίταξα λίγο στα "Κατοχικά Νέα" τα σχόλια και δεν κατάλαβα τίποτα. Παρά μόνο ότι κάπου αναφέρθηκαν στους Ιάπωνες Τζενται (?) και ότι ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. What the???Την επόμενη φορά που θα είμαι περίεργη για κάτι, δεν θα το κοιτάξω. Ποτέ όμως.