Οι φιλόζωοι είναι εξοργισμένοι με την εμφάνιση αυτού του σκύλου

Οι φιλόζωοι είναι εξοργισμένοι με την εμφάνιση αυτού του σκύλου Facebook Twitter
4

Αυτή είναι η Fiona, είναι τριών ετών και αν δυσκολεύεστε να αναγνωρίσετε τη ράτσα, είναι επειδή κανένας Μεγάλος Δανός Αρλεκίνος δεν έχει ποτέ γεννηθεί με τέτοιους χρωματισμούς. Πάνω- κάτω αυτό εξηγούν όλοι οι εξοργισμένοι φιλόζωοι στην ιδιοκτήτρια του ζώου, την Summer Wilson η οποία επιμελήθηκε το λουκ του σκύλου και που είναι επαγγελματίας στο grooming ζώων.

Οι φιλόζωοι είναι εξοργισμένοι με την εμφάνιση αυτού του σκύλου Facebook Twitter

Οι φωτογραφίες της Fiona δημοσιεύτηκαν πριν από τρεις μέρες και παρόλο που μερικοί έγραψαν κολακευτικά σχόλια, οι περισσότεροι δυσαρεστήθηκαν. Το βάψιμο έγινε με αερογράφο και 100% ασφαλή για ζώα μπογιά, απαντά η ιδιοκτήτρια η οποία αποκαλύπτει πως της πήρε επτά ώρες για να ολοκληρώσει το αποτέλεσμα. Υπερασπιζόμενη τον εαυτό της προσθέτει πως ο σκύλος έδειχνε να το απολαμβάνει. Ωστόσο, οι σχολιαστές επισημαίνουν πως η στάση του στο βίντεο, κάθε άλλο παρά αυτό δείχνει:

 "Haters gonna hate and make me famous," έγραψε τελικά η Summer Wilson, η οποία δέχονταν όλο και πιο πολλά μηνύματα για το βάψιμο του σκύλου. Κάποιοι επικριτές της ξεκίνησαν και διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών για να της πάρουν το ζώο ή να υποχρεωθεί να του αφαιρέσει το χρώμα. Η Summer Wilson

Οι φιλόζωοι είναι εξοργισμένοι με την εμφάνιση αυτού του σκύλου Facebook Twitter
Οι φιλόζωοι είναι εξοργισμένοι με την εμφάνιση αυτού του σκύλου Facebook Twitter

ΓΚΑΛΟΠ

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Πως κάνετε έτσι; Τέχνη έκανε η γυναίκα. Ασφαλή μπογιά του έβαλε. Δηλαδή ποιά η διαφορά του σκύλου που είναι βαμμένος από το αφεντικό του για κάποιο σκοπό, με έναν ηθοποιό που βάφει όλο το σώμα του για τις ανάγκες ενός ρόλου; Πονάει μήπως ή τσούζει; Χαλαρώστε...
"του σκύλου που είναι βαμμένος από το αφεντικό του""με έναν ηθοποιό που βάφει όλο το σώμα του"Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Δεν έβαψε το δικό της σώμα, αλλά ενός άλλου ζώου. Αρα δεν συγκρίνονται αυτα τα 2 που αναφέρεις. Οπως και να έχει, εγώ δεν θεωρώ έγκλημα αυτή καθαυτή τη πράξη από τη στιγμή που είναι "ασφαλείς" μπογες. Παρόλα αυτά είναι τελείως ηλίθιο και υποδηλώνει πως έχει μια διαφορετική κλίμακα στο μυαλό της η κυρία για τις αξίες και την ηθική της ζωής, και αυτό σίγουρα θα προκαλέσει στο μέλλον πρόβλημα στο σκύλο, τουλάχιστον ψυχολογικό.
Πόσο ηλίθιο είδος είμαστε Θεέ μου;Πόσο;Ωρες ωρες σκέφτομαι πως χωρίς εμάς ο πλανήτης θα ήταν πολύ καλύτερος...Ακου το φχαριστήθηκε ο σκυλάκος...εδώ ένα ρημαδομπάνιο πάμε να τους κάνουμε,και το βλέπεις,το αισθάνεσαι αν έχεις στοιχειώδη ευαισθησία και λίγο νιονιό,πως δεν τη γουστάρουν καθόλου τη φάση, τα πιό πολλά τουλάχιστον.Οχι να το έχεις και να το πιλατεύεις για 7! ώρες.Δεν είναι παιχνίδι μαντάμ!Είναι ζωντανό ον με αισθήματα και ευαισθησίες,αλλά άμα έχεις IQ αμοιβάδας..κανονικά θα έπρεπε να της το πάρουν το ζωντανό δεν είναι άξια να είναι κηδεμόνας του.
καλα εκτος του οτι ειναι κακογουστο (να πεις ειχε κ ωραιο αποτελεσμα) ποιος ακριβως ειναι ο λογος που το εκανε ειπαμε??????????βλεπω τον σκυλακο κ αναρωτιεμαι τα ιδια με σενα!