Τζιχαντιστής εκτέλεσε δημοσίως τη μητέρα του

Τζιχαντιστής εκτέλεσε δημοσίως τη μητέρα του Facebook Twitter
1

Νεαρός μαχητής του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσε τη μάνα του δημοσίως στην πόλη Ράκα της Συρίας, επειδή τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την τζιχαντιστική οργάνωση, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών, προειδοποίησε τον γιο της ότι η συμμαχικές δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ θα εξαλείψουν το Ισλαμικό Κράτος και τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την πόλη μαζί της.


Ο γιος, πληροφόρησε όμως την τζιχαντιστική οργάνωση για τις παροτρύνσεις της μάνας του και σύμφωνα με το Παρατηρητήριο διετάχθη η σύλληψή της.


Ο 20χρονος στη συνέχεια εκτέλεσε την μάνα του την περασμένη Τετάρτη κοντά στο κτίριο του ταχυδρομείου μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων στη Ράκα.

Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο ελέγχει μεγάλες περιοχές στη Συρία και το Ιράκ, έχει εκτελέσει εκατοντάδες ανθρώπους που κατηγορούσε για συνεργασία με τους εχθρούς του ή για την παραβίαση της υπερσυντηρητικής του ερμηνείας του Ισλάμ.


Το Παρατηρητήριο ανακοίνωσε στις 29 Δεκεμβρίου ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτελέσει περισσότερους από 2.000 Σύρους πολίτες κατά τη διάρκεια των 18 μηνών που ακολούθησαν την ανακήρυξη του χαλιφάτου του στα εδάφη που ελέγχει στη Συρία και το Ιράκ.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται άνθρωποι που εκτελέστηκαν λόγω ομοφυλοφιλίας, για μαγεία και για αποστασία.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια