ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2016 | 13:56

Περιεργη κατασταση

Ειχα γνωρισει ενα παιδι το οποιο εδειχνε πολυ ενδιαφερον..με κοιτουσε πολλες φορες επιμονα,κοιτουσε τα χειλη μου αντι τα ματια μου οταν μιλουσαμε η ακομα κ οταν δεν μιλουσαμε,οταν βγαιναμε με παρεα συνηθως καθοταν διπλα μου κ εστρεφε το σωμα του προς τα εμενα κ γενικα υπηρχαν διαφορα σημαδια οτι μαλλον του αρεσα..Ωστοσο χωρις προφανη κ σημαντικο λογο σταματησε να μου μιλαει..κ οταν τον ρωτουσα ανεφερε λογους που δεν ηταν δυνατον να ισχυουν..για ψιλου πηδημα που λεμε..Εγω σκεφτηκα οτι μαλλον επειδη δεν ανταποκρινομουνα στα συναισθηματα του θυμωσε..Τελευταια ομως,παλι μου δειχνει ενδιαφερον.Με κοιταζει καταματα κ επιμονα οταν με βλεπει,οταν τυχαια βρεθουμε κοντα προσπαθει διακριτικα να με πλησιασει..πχ οταν ημασταν σε μια ουρα,ηρθε σισα σιγα διπλα μου..κ προσπαθησε να το κανει οτι δηθεν συνεβη τυχαια..αλλα δεν μου μιλησε..μονο με κρυφοκοιτουσε..Εγω στην αρχη(πριν θυμωσει) δεν ειχα καταλαβει απολυτα τις προθεσεις του..τωρα ομως ειμαι σχεδον σιγουρη οτι του αρεσω..Πιστευετε κ σεις το ιδιο? Του αρεσω? Κ για τι κολωνει τοσο να μου το πει? Τι μου προτεινεται να κανω? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κ πειτε μου την γνωμη σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
επισης, σταματησε να ασχολειται μαζι σου γιατι προφανεστατα βρηκε κατι να απασχολειται, δεν κρατησε καιρο και τωρα ασχολειται παλι μαζι σου.. ετσι.. κατι να πλαναται στον αερα, just playing..