ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βούλτεψη: Έπρεπε να συλλάβουν τα ζευγαράκια στα θεωρεία της Βουλής

Βούλτεψη: Έπρεπε να συλλάβουν τα ζευγαράκια στα θεωρεία της Βουλής Facebook Twitter
22

Τα ζευγαράκια ομοφυλοφίλων που παρακολουθούσαν από τα θεωρεία της Βουλής την ψηφοφορία για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης έπρεπε να συλληφθούν, είπε σήμερα το πρωί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΕΓΚΑ.

Η κυρία Βούλτεψη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή, έριξε σε αυτές τις παρουσίες το φταίξιμο για την απουσία της από τη διαδικασία. 

«Απουσίαζα από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ζευγαράκια στα θεωρεία που έπρεπε να έχουν συλληφθεί», είπε στην εκπομπή η κυρία Βούλτεψη. Σύμφωνα με όσα είπε έπρεπε να είχε επέμβει ο φρούραρχος και ισχυρίστηκε πως αν το ίδιο έκαναν ένας άντρας και μια γυναίκα θα είχαν συλληφθεί. "Αυτό ήταν διάκριση εις βάρος όλων των υπολοίπων" είπε χαρακτηριστικά.

22

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

17 σχόλια
Ανέραστοι άνθρωποι, που ζουν δίχως αγάπη, στερημένοι, βυθισμένοι στο συντηρητισμό και τα πρέπει τους, και τους πειράζουν τα φιλιά. Πόσο τους λυπάμαι.
Αγαπητή κυρία Βουλτεψη μπορειτε να πειτε χιλιες δυο ανοησίες για να αποπροσανατολίσετε τα πλήθη..παρ ολα αυτα θα παραμείνετε στην συνείδηση ολων μας ως αυτή που ειπε την σαχλαμάρα για το κ@λοχαρτο! (Pardon my French)
Σημερα εγραψα ενα σχολιο προς τιμην της μεγαλης μου συμπαθειας,του διαχρονικου "πολιτικου ινδαλματος μου",του τεραστιου πολιτικου ανδρος Μακη Γιακουματου !Θα ηταν,ομως, αδικο,ισως και "ρατσιστικο",να περιορισθω μονον σε αναφορες στο ανδρικο ινδαλμα μου,και να μην κανω το ιδιο και για μια μεγαλη γυναικα πολιτικο,την "πνευματικη μητερα"της καλλιεπειας του λογου,την διαχρονικη "ηγερια" μου ,την γλυκυτατη Σοφια Βουλτεψη !Η οποια περαν του τεραστιου πολιτικου εργου το οποιο εχει προσφερει,οπως και ο "Μακης μου",στον τοπο,εχει εξ ισου μεγαλη προσφορα στον πολιτισμο,στην φιλοσοφια και,ως γνησια επιγονος της "βαρωνης Σταφφ",και στην καλλιεργεια της "καλης συμπεριφορας".Δεν χορταινω να την παρακολουθω να συνδιαλεγεται με οποιονδηποτε τριτον.Παντοτε με ευγενεια,με χαμηλους και πολιτισμενους τονους,με λιτο και περιεκτικο λογο,και,κυριως,χωρις ποτε ,μα ποτε,να διακοπτει τον συνομιλητη της μιλωντας "καπακι"σε αυτον! Να εισαι καλα Σοφια μου ! Να ζησεις χιλια χρονια και να προσφερεις παντα σε ολους εμας τους φανατικους θαυμαστες σου την "οπτικοακουστικη απολαυση"στην οποια μας εχεις "κακομαθει"τοσα χρονια !
Ναι, το 'δε στη γυάλινη σφαίρα της η Βούλτεψη ότι ΜΕΤΑ την ψήφιση θα φιληθούν οι άνθρωποι και αποφάσισε ότι η δυνητική προσβολή της αισθητικής της μετράει πιο πολύ από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων. Άξια βουλευτής.
Μπορούμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε άλλο με ένα θέμα που αφορά μια ισχνή μειοψηφία συμπολιτών μας? Τους αποδώσαμε τα δικαιώματα που έπρεπε να έχουν, τελειώσαμε. Οσο για την Βούλτεψη είχε δίκιο, η επόμενη συμβολική κίνηση ποιά θα είναι? να πιάνει ο ένας τον ...ποπό του άλλου?
Παρεμπιπτόντως, ΟΧΙ δεν τους έχουν αποδωθεί ακόμα τα δικαιώματα που θα έπρεπε να έχουν. Τους αποδώθηκαν ΚΑΠΟΙΑ δικαιώματα. Και όχι, μέχρι να έχουμε ισονομία καλά θα κάνουμε να τη διεκδικούμε. Και εμείς και όλες οι "ισχνές μειοψηφίες" που για κάποιο λόγο υποτιμώνται και ξεχνιούνται ακριβώς λόγω "ισχνότητας", λες και η ισονομία δε θα έπρεπε να είναι η ΒΑΣΗ, το ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ της δημοκρατίας.
Το γεγονός ότι έχουν καταστρέψει το μέλλον ολόκληρου έθνους μέσα από αυτό το κτίριο δεν την ένοιαξε την Βούλτεψη. Το φιλί την ενόχλησε. Και μην τολμήσει κανείς από τους πρώην και νυν βο(υ)λευτές να αναφέρει την "κατάλυση της δημοκρατίας" ή "την έλλειψη σεβασμού του θεσμού της Βουλής", γιατί αυτοί τα έχουν καταπατήσει πρώτοι εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν ξέρω με τι να εκνευριστώ περισσότερο. Με την ομοφοβική Βούλτεψη? ή με την υποκρίτρια ομοφοβική Κανέλη που δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ελεύθερη επιλογή!!!https://www.youtube.com/watch?v=JfFUcuegKpA
Η δειλία, οι ανοησίες και οι ανόητες συμπεριφορές δεν συμψηφίζονται μεταξύ τους, πολύ, λίγο, λιγότερο. Το αρνητικό αποτέλεσμα για κάθε τέτοια συμπεριφορά και στάση είναι πάντα το ίδιο. ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
Δίκιο έχεις. Δε μου βγήκε καλό το σχόλιο. Είναι εξίσου αρνητικό να κάνεις την πάπια με το να εκτίθεσαι για τις ανοησίες σου. Αυτό προσπάθησα να πω. Σαφώς και δεν μπαίνει ζυγαριά.
Λίγο πριν την ψηφοφορία βρισκόταν σε παράθυρο της ΕΡΤ και δήλωνε ότι θα πάει να ψηφίσει. Απουσίαζε τελικά για τους ίδιους λόγους που απουσίαζαν και οι Σαμαράς, Μειμαράκης, Άδωνις κτλ...Μερικοί άνθρωποι είναι καλύτερα τελικά να ασχολούνται με θέματα που κατέχουν, χαρτιά υγείας, μαλιά κτλ.