Mήνυση κατά του Αμυρά θα καταθέσει ο Κατσίκης για μια φράση του

Mήνυση κατά του Αμυρά θα καταθέσει ο Κατσίκης για μια φράση του Facebook Twitter
5

Μήνυση ανέφερε ότι θα καταθέσει κατά του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κατσίκης, με αφορμή με μια φράση του πρώτου από το βήμα της Βουλής.

Μιλώντας για το σύμφωνο συμβίωσης ο κ. Αμυράς είπε αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ ο οποίος είχε παραλληλίσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία. «Έχει δίκιο…Καταλαβαίνω ότι αν κάποιος ομοφυλόφιλος συνευρεθεί συναινετικά με τον κ.Κατσίκη θα έχει διαπράξει κτηνοβασία».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ζήτησε το λόγο επί προσωπικού για να χαρακτηρίσει τον κ. Αμυρά «πολιτικό αλήτη» και να προαναγγείλει μήνυση σε βάρος του.

«Να σε αποκαλεί πολιτικό αλήτη ο ομοφοβικός Κατσίκης κάτι κάνεις καλά», ήταν η απάντηση από τον βουλευτή του Ποταμιού, ο οποίος χαρακτήρισε επίσης τον κ. Κατσίκη "εξαπτέρυγο του Καμμένου".

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια