ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παραλήρημα Λαγού: Τι γίνεται με τους κτηνοβάτες; Θα το δεχτούμε και αυτό - Βίντεο

Παραλήρημα Λαγού: Τι γίνεται με τους κτηνοβάτες; Θα το δεχτούμε και αυτό - Βίντεο Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Το ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή της Χ.Α Γιάννη Λαγού από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών προκάλεσε την οργή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου που άρχισε να φωνάζει από τα έδρανα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο: «Όπως λέτε στο άρθρο 6, στην ελεύθερη συμβίωση χωρίς γάμο την οποία και θεσμοθετείται, τι θα πει αυτό νομικά και πώς θα βγάλετε άκρη μετά αν εμφανιστεί κάποιος από το ζεύγος ο οποίος θα διεκδικήσει και θα ζητήσει, μη έχοντας κάνει σύμφωνο συμβίωσης, κάποια δικαιώματα που δήθεν του αναλογούν ή πραγματικά του αναλογούν πάνω με αυτό το οποίο θεσμοθετείται. Πώς θα αποδειχθεί αυτό και πώς θα μας πείτε αν αυτός ο άνθρωπος δικαιούται ή δεν δικαιούται αυτά που θα ζητήσει; Και γιατί αποδίδεται ελεύθερη συμβίωση μεταξύ δύο ατόμων και δεν αποδίδεται και παραπάνω; Mεταξύ πέντε, μεταξύ επτά. Ωραίο δεν είναι και αυτό;»

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Γιάννης Λαγός ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους:

«Στο άρθρο 13, παράγραφος 2 λέτε μέσα ότι οι προϋποθέσεις σύναψης και λύσης του συμφώνου συμβίωσης διέπονται από το δίκαιο του τόπου όπου καταρτίστηκαν. Τι θέλετε να πείτε με αυτό; Ότι αν μας έρθει κάποιος ο οποίος θα έχει παντρευτεί ένα επτάχρονο κοριτσάκι αυτό θα γίνει δεκτό στην Ελλάδα; Θα το δεχτείτε; Για απαντήστε μας. Γιατί αυτό λέτε. Αν έρθει ένας φίλος από τη Γερμανία, την Ολλανδία, από κάποια άλλη χώρα, από το Πακιστάν που αγαπάνε τις κατσίκες τους και τα ζώα τους, τι γίνεται εκεί πέρα; Με τους κτηνοβάτες. Θα το δεχτούμε και αυτό;»

Ακριβώς αυτή η τελευταία φράση προκάλεσε την αντίδραση της κ. Κατριβάνου και πολλών βουλευτών που άρχισαν να φωνάζουν οργισμένοι.

Δείτε το απόσπασμα από την ομιλία του βουλευτή της Χ.Α. Γιάννη Λαγού και τη στιγμή της έντασης στη Βουλή:

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
...η καμήλα ποτέ δεν μπόρεσε να δεί την καμπούρα της,ναι,μπορούσε όμως πάντα να της κάνει σωστή χρήση!Αρα το άλλοθι της καμήλας γκρεμίζεται!!Όπου "καμήλα" βλέπε- Χρ.Αυγή που αποδέχεται κ στηρίζει την ανωμαλία ναζιστικών εγκλήματων κατά της ανθρωπότητας αλλά στο σύμφωνο συμβίωσης επικαλείται μια άλλου είδους "ανωμαλία"...δηλαδή "η δική μας ανωμαλία είναι καλύτερη απο τη δική σας"...ουφ!!!-ΑΝ.ΕΛ,ο θίασος Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ,ο Δημήτρης Καμμένος,ο Νίκος Νικολόπουλος αλλά κ ο θιασάρχης Πάνος Καμμένος έχοντας ήδη παίξει στα ζάρια την ανωμαλία της θρασύτατης κωλοτούμπας έναντι του λαού επικαλούνται την δήθεν πατριωτική και θρησκευτική αρχή που πρεσβεύουν και δεν μπορούν να δεχτούν μια άλλη "ανωμαλία" όπως λένε να συζούν νόμιμα ζευγάρια επειδή γουστάρουν!...είπαμε,"η δική μας ανωμαλία είναι καλύτερη απο την δική σας"!!!-Εκκλησία,όπου κοντεύει πλεον να γραφτεί και στα σχολικά βιβλία της επόμενης γενιάς οι σεξουαλικές διαστροφές κ παρεκκλίσεις ορισμένων ιερωμένων,όπου η ανωμαλία της χλιδάτης καθημερινότητας των εκπροσώπων της εκκλησίας κόντρα στην εξαθλίωση του λαού είναι καλύτερη ανωμαλία απο την "ανωμαλία" της ελευθερίας των ανθρώπων να ζήσουν στο 2 επι 2 σπίτι τους όπως γουστάρουν νόμιμα και καθαρά!...I rest my case!!!!