ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2015 | 23:49

Οι γονεις μου κατι κρυβουν....

Παιδια μολις ανακαλυψα κατι για το οποιο δεν ημουν προετοιμασμενη καθολου.Ηθελα να χρησιμοποιησω το κινητο του Πατερα μου για να κανω μια κληση καθως δεν ειχα καρτα στο δικο μου και εντελως τυχαια ειδα ενα μυνημα με ψευδωνυμο βεβαια - πολυ αστοχο μπορω να πω - το οποιο ελεγε κατι που με εκανε να αηδιασω.Δεν θα σας πω ακριβως τι εγραφε το μυνημα αλλα το συμπερασμα ηταν ενα.Οι γονεις μου κανουν ανταλλαγη ζευγαριων ή τουλαχιστον στελνουν ερωτικα μυνηματα σε εναν συγκεκριμενο και δεν ειμαι καν σιγουρη αν ειναι αντρας η γυναικα. Λειπω ολη την βδομαδα στην πολη που σπουδαζω στην Αθηνα και δεν ξερω καν αν εχουν μεινει μονο στα μυνηματα ή εχουν προχωρησει σε κατι παραπανω. Οι γονεις μου δεν εκαναν ποτε τετοια πραγματα μεχρι την ημερα που μπηκε το ιντερνετ στο σπιτι μας και αρχισα να βρισκω περιεργα σαιτ στο ιστορικο του λαπτοπ του πατερα μου,περιεργα βιντεο στο κινητο του κλπ. Ειμαι υπερ του να εχουν σεξουαλικη ζωη μεσα στο γαμο μετα απο τοσα χρονια και με δυο παιδια...αλλα αυτο ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να χωνεψω.Να μου κανουν κυρηγμα για τις σχεσεις και να μην με αφησουν να εχω αγορι ενω ειμαι 20 χρονων και να πρεπει να αναγκαζομαι να τους κρυβω τις σχεσεις μου και μετα αυτοι να ειναι ανεξελεγκτοι και μαλιστα και σε μια πολη που ειναι μικρη και ολα μαθαινονται. Τι να κανω....να ζητησω απο την μητερα μου - που της εχω περισσοτερο θαρρος - να μου πει τι συμβαινει? Τι να κανω....παιδια εχω ξενερωσει απιστευτα στην σκεψη πως μπορει οι γονεις μου να κανουν σεξ με καποιον αλλον ή να του στελνουν βιντεο εν ωρα σεξ σε αλλον....Μα αν αυτο δεν ειναι αηδια τοτε τι ειναι? Πφφφ εχω απελπιστει. (Μην αρχισετε να βριζετε στα σχολια και να λετε ασεμνα πραγματα για την ολη κατασταση μου φτανει που νοιωθω εγω απο μονη μου ρεζιλι για αυτους...)
63
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά λυπάμαι που τόσος κόσμος το βρίσκει αυτό φυσιολογικό και ακόμα πιο φυσιολογικό το παιδί να συνεχίσει να ανέχεται την κατάσταση σα να μην συμβαίνει τίποτα.Οποιαδήποτε διαστροφή την βρίσκεται λογική με συνέπεια να καταστρεφεται ο θεσμός της οικογένειας και όλο αυτό το βάρος της διαστροφής να πέφτει στο παιδί με όλες τις συνέπειες στην ψυχολογία του.Και ύστερα να κατηγορητε ως ύψιστο μιασμα της κοινωνίας μας την ομοφυλοφιλία και τέτοιες διαστροφες να είναι ανεκτές οταν συμβαίνει μεταξύ ετεροφυλοφυλων!!!Να συνοψίσω οτι είναι το ίδιο "αμάρτημα" και το ίδιο ανήθικο.
Οχι ρε φιλεναδα,σε κανενα παιδι δεν του αρεσει η εμπλοκη με τη σεξουαλικη ζωη των γονιων του και ηταν να μη γινει!Τωρα που εγινε δηλαδη κ το εμαθε τι θα κανει?Θα τους μαλωσει?Θα τους πει οτι δε θα ξαναπατησει σπιτι αν δεν κανουν μονο μεταξυ τους σεξ? Ειναι ενηλικες και κανουν οτι γουσταρουν εφοσον ειναι νομιμο και δεν ενοχλουν κανενα.Ξαναλεμε,το θεμα ηταν να μη μαθει το παιδι τους λεπτομερειες που δεν αντεχει. Καλυτερα οπως της προτειναν να δει εναν ειδικο να τη βοηθησει στον τροπο που θα το διαχειριστει μεσα της και να μη πει κατι. Θα τους κανει να θελουν να θαφτουν 2 μετρα κατω απο τη γη απ τη ντροπη τους και δεν τους αξιζει.
Valitsaki....Εισαι τραγικη. Πρεπει να μαθεις να μη σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι στο κρεβατι τους. Αν δε γουσταρεις μην τα κανεις δικαιωμα σου! αλλα δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα δικαιωμα να κρινεις εσυ τους αλλους που τα κανουν.
Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τους χαλάσεις μια εμπειρία που την έχουν ήδη συζητήσει μεταξύ τους και τους αρέσει. Θα τους δημιουργήσεις ένταση και ενοχές που στο τέλος θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ με την μορφή επιθετικότητας στο πρόσωπό σου. Just saying & good luck.
To teleutaio pou tha me noiaxei meta apo auto tha einai an mou ferthoun asxima pistepse me.... An theloun na ferthoun san orimoi anthropoi na mou eksigisoun pos kai giati dialeksan kati tetoio kai na exoun xeiristoun tin katastasi opos armozei kai oxi me entasi kai agriades giati poly apla auto tha fanerwsei poso den noiazontai gia to pos noiotho ego.Giati den einai kai oti kalytero auto gia enan gonio na kserei oti to paidi tous aisthanetai me auton ton tropo.
Τι ακριβώς να σου εξηγήσουν; Ότι μπορεί η μητέρα σου να είχε φαντασίωση με δύο άντρες και αποφάσισε να το δοκιμάσει όσο ακόμα έχει σεξουαλική επιθυμία; Η καύλα, κοριτσάκι, δεν εξηγείται. Θα τους φτιάξεις πρόβλημα. Τέλος πάντων καλή τύχη.
Πως αισθάνεσαι εσύ δεν έχει καμία σημασία, δεν σε αφορά το ερωτικό πεδίο των γονέων σου. Το πρόβλημα σου είναι ότι τους επιτρέπεις να παρεμβαίνουν στα ερωτικά σου ούσα ενήλικη. Εκεί να εστιάσεις, γι' αυτό να τους μιλήσεις, εκεί να διοχετεύσεις το θυμό σου. Αντ' αυτού ωρύεσαι και σοκάρεσαι για κάτι που δεν σε αφορά (βέβαια, είναι μάλλον φανερό ότι πρόκειται για μετάθεση του θυμού που έχεις για τη δική τους ανάμειξη στην ενήλικη ζωή σου). Αυτοί οι δύο δεν είναι μόνο γονείς σου, είναι άνθρωποι με τις επιθυμίες τους, τις οποίες συζητούν μεταξύ τους (καλό αυτό) και παίρνουν από κοινού τις αποφάσεις τους. Αυτό δεν μπορείς να καταπιείς, ότι δεν σου ανήκουν ολοκληρωτικά; Ότι δεν είσαι ο μοναδικός σκοπός της ύπαρξης τους; Αντί να ρωτάς πως να χωθείς εκεί που δεν σε σπέρνουν καλύτερα να ρωτήσεις πως να διαχειριστείς την ιδέα ότι οι γονείς σου είναι και άνθρωποι εκτός από δορυφόροι σου. Έτσι ενηλικιώνονται πραγματικά οι ενήλικες.
Δεν ξερεις γιατι δεν πρεπει να την προσεγγισεις...Ελεος, δε λυοπασαι τι δυσκολη θεση που θα τους φερεις? Γιατι εσυ θα τους φερεις σε δυσκολη θεση...οχι εκεινοι εσενα. Να μη σκαλιζεις κινητα αλλων για αρχη. Απαραδεκτη κ μονο που σκεφτεσαι να μπλεχτεις...
Σωπα ρε προοδευτικοι ολοι.Δηλαδη ανακαλυπτεις κατι τετοιο και δεν θα ζητησεις εξηγησεις?Και φυσικα το χιλιοειπωμενο: μην ανακατευεσαι στη ζωη των γονιων σου.Δεν καταλαβα, γιαυτο λεγεται οικογενεια,συνοχη, οταν γινεται κατι τους αφορα ολους.Αν δεν ειναι τρολ η εξομολογηση, πολυ καλα θα κανει να τους μιλησει.Μαθατε τωρα το swinging και το εχετε κανει καραμελα.Α ξεχασα,ετσι το λετε στο χωριο σας
Κοπελια, το θεμα δεν ειναι αν συμφωνεις η οχι...το θεμα ειναι να καταλαβεις οτι δε σου πεφτει λογος...Δε θελω να ανταλλαξω συντροφο με τον δικο μου, αλλα αν το κανει αλλο ζευγαρι μεγεια του με χαρα του. Για ξεκολλα λιγακι...
Μόνο με τη μητέρα έχεις πρόβλημα; Όχι με τον πατέρα; Τι μισογυνισμός είναι αυτός στην τελική;!(Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, αυτό έλειπε, να κάνεις κουμάντο σε άλλους ενήλικες)

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ