ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2015 | 14:41

Θέμα: Πρώην

Καλησπέρα,η κοπέλα μου έχει περάσει εκτός Αθήνας και τέλος πάντων όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί μια σχέση να επιζήσει μέσα σε τέτοιες συνθήκες (ή μάλλον μπορεί, αλλά το θέμα είναι να το θέλουν και οι δύο). Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ πήγε σε μια φίλη της σε μια κοντινή πόλη από εκεί που σπουδάζει και τυχαίνει να σπουδάζει και εκεί ο πρώην της. Με τα πολλά πολλά, ήρθε Αθήνα και μου είπε σε μια συζήτηση που είχαμε, έτσι στο χαλαρό, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ότι βγήκε με την φίλη της και τον πρώην της για καφέ ( πριν 3 χρόνια έχουν χωρίσει και μου έχει πει ότι δεν νιώθει τίποτα για εκείνον κλπ κλπ). Με το που το άκουσα εγώ, έγινε το 3-2 και τέλος παντων σηκώθηκα και έφυγα. Ξέρω ότι τα είχαν πριν αρκετό καιρό αλλά δεν μου είπε τίποτα όσο ηταν εκεί. Τι να κάνω ρε παιδιά; Την αγαπάω,αλλά ένα πράγμα που δεν μπορώ να συγχωρέσω είναι το ψέμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου, καλησπέρα.Νομίζω ότι υπερβάλλεις κάπως. Οκ, λογικό να μην σου είναι και πολύ "ωραίο" να το ακούς αλλά δεν σου είπε κάπου ψέματα. Αν ήθελε θα μπορούσε να σου το κρύψει, αντί αυτού, σου το είπε. Απλά προτίμησε να σου το πει από κοντά και όχι από το τηλέφωνο που τα πράγματα περιπλέκουν πιο εύκολα.Εκτός και αν για σένα ήταν μια ευκαιρία να χωρίσεις.
Όχι, δεν ήταν και ούτε θα είναι ευκαιρία να χωρίσω. Το θέμα μου είναι ότι εκτός του οτι βγήκε με τον πρώην, είναι ότι το είπε μετά από 4-5 μέρες. Είτε ήθελε να το αποκρύψει τόσες μέρες για κάποιον λόγο είτε επειδή το πέρασε στο ντουκου και το είπε έτσι για να έχουμε να λέμε. Όπως και να έχει, εγώ θεωρούμε κορόδιο σε αυτή την περίπτωση.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ