Εξιτήριο για τον Μητσοτάκη που χειρουργήθηκε στο ισχίο

Εξιτήριο για τον Μητσοτάκη που χειρουργήθηκε στο ισχίο Facebook Twitter
5

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο Υγεία, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στο ισχίο, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η επέμβαση έγινε το περασμένο Σάββατο. Ο κ. Μητσοτάκης βγήκε από το νοσοκομείο περπατώντας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 94χρονος κ. Μητσοτάκης είχε σπάσει το ισχίο του στα Χανιά και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Φήμες θέλουν κατά τη διάρκεια της εγχείρησης να υπήρχε κίνηση στην πίσω πόρτα του νοσοκομείου από νεκροφόρες που παραλάμβαναν πρών ασθενείς.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μόλις ο κος Μητσοτάκης πήρε το εξιτήριο στα χέρια του και αποχώρησε, ύστερα από μία ώρα ο διευθυντής τηλεφώνησε σε γνωστό γραφείο κηδειών και διαπραγματεύτηκε για τιμές χονδρικής, λόγω εκκενώσεως μίας πτέρυγας του νοσοκομείου. Αυτή τη στιγμή το δωμάτιο που ανάρρωνε ο Μητσοτάκης έχει γεμίσει με σκόρδα και λιβανιστήρια. Η κάμερα του φωτογράφου μας χάλασε όταν πήγε να βγάλει φωτογραφία το ασυνήθιστο αυτό θέαμα... (και μας ζητάει αποζημίωση! ΧΑ!)