Η Ρωσία έφτιαξε ειδική πανοπλία για να προστατέψει τους αστυνομικούς σκύλους

Η Ρωσία έφτιαξε ειδική πανοπλία για να προστατέψει τους αστυνομικούς σκύλους Facebook Twitter
2

Μετά το θάνατο της αστυνομικής σκυλίτσας Diesel, κατά τη διάρκεια της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Σεν Ντενί, κοντά στο Παρίσι, την 18η Νοεμβρίου, οι Ρώσοι αποφάσισαν να βρουν ένα τρόπο προστατέψουν τους δικούς τους αστυνομικούς σκύλους ώστε να μην επιτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Ανέθεσαν σε μία εταιρεία αμυντικών εξοπλισμών το σχεδιασμό μίας νέας πανοπλίας που θα κρατάει τους σκύλους ασφαλείς σε ανάλογες περιπτώσεις.

«Στην αρχή, φυσικά, στη σκυλίτσα δεν άρεσε το γιλέκο. Μετά από λίγο όμως άρχισε να συνειδητοποιεί πως είναι για το καλό της», λέει ο εκπαιδευτής Vladimir Khitrykh.  «Τη μάθαμε να το φοράει δίνοντας της διάφορα κίνητρα. Τώρα μπορούμε να της το βάλουμε σε λιγότερο από ένα λεπτό».

Η πανοπλία που ονομάζεται επίσημα «Nord Body Armour» αποτελείται από δύο μέρη, που προστατεύουν τόσο το λαιμό όσο και το θώρακα του ζώου, αλλά και μια επιπλέον πανοπλία που μπορεί, σε περίπτωση που χρειαστεί, να προστατέψει τα πόδια και το κεφάλι του ζώου.

Η Ρωσία έφτιαξε ειδική πανοπλία για να προστατέψει τους αστυνομικούς σκύλους Facebook Twitter

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Διεθνή / Η ακρίβεια βγάζει την Ευρώπη στους δρόμους - Η ακροδεξιά επενδύει στην οργή

Ενεργειακό σοκ και ακρίβεια τροφοδοτούν διαδηλώσεις και πολιτική δυσαρέσκεια - Ακροδεξιά κόμματα ζητούν επιστροφή στη ρωσική ενέργεια, αμφισβητώντας την ευρωπαϊκή γραμμή στήριξης της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ PATRIOT

Διεθνή / Ο Τραμπ προσεγγίζει τον Πούτιν, η Ουκρανία στην αναμονή για τους Patriot

Το Πεντάγωνο καθυστερεί τις εγκρίσεις για μεταφορές αναχαιτιστικών πυραύλων από τρίτες χώρες, ενώ τα ουκρανικά αποθέματα εξαντλούνται - Η χαλάρωση των κυρώσεων στη Ρωσία βαθαίνει τη ρήξη μεταξύ Τραμπ και Ζελένσκι
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΪ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ο Βανς απέφυγε να εκφράσει τη στήριξή του στον Νετανιάχου: «Εγώ στηρίζω Αμερικανούς υποψηφίους»

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος τόνισε τη σημασία της στήριξης του Τραμπ στον Ισραηλινό πρωθυπουργό δηλώνοντας πως «έχει την ισχυρότερη επιρροή από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της αμερικανικής ή της διεθνούς πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια