ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2015 | 10:36

Βαρεθηκα τα κομπλεξ σας

Ναι, αγαπητοι φιλοι, αγνωστοι στο δρομο, συγγενεις και λοιποι...Ειμαι 1,69 και 76 κιλα. Το ξερω οτι ειμαι πανω απο το φυσιολογικο, το ξερω οτι ανησυχειτε -και καλα- για την υγεια και την εμφανιση μου , σας ευχαριστω για το συχνο σας "ενδιαφερον" πανω στο first world problem του βαρος μου, αλλα δεν αντεχω αλλο!Τοσα χρονια χαμηλη αυτοεκτιμηση, σχεδον αηδια για την εικονα μου με μαγιω, αυξομειωσεις βαρος που επιβαρυνουν τη ψυχολογια μου και ταλαιπωρουν το σωμα μου, μαχη για αποδοχη του εαυτου μου ....και εφοσον καταφερα να τα βρω με μενα και να με αγαπησω επιτελους, να βρω εναν ανθρωπο να με ερωτευτει για αυτο που ειμαι και να νιωσω καλα, ερχεσαι εσυ, ειδικα, καλε μου φιλε και μου πετας υποτιμητικα σχολια για το βαρος μου και μαλιστα με τροπο που προσβαλλει τη νοημοσυνη μου και σε κανει να πεφτεις στα ματια μου.Εδω ο κοσμος καιγεται, ανθρωποι πεθαινουν καθε μερα, αρρωστιες, πολεμοι και ουτω καθεξης και αντι να προσπαθουμε να αγαπαμε ο ενας τον αλλον και να εχουμε στοιχειωδη ενοτητα, κοιταμε μονο πως θα τον μειωσουμε για να αισθανθουμε εμεις ανωτεροι! Ελεος.Μια μεγαλη αγκαλια σε οσουν εχουν να κανουν με συναισθηματικα βαμπιρ στη καθημερινοτητα. Στρουμπουλουλα και σε οποιον αρεσει, 27.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλή μου κοπέλα χαίρομαι ιδιαίτερα που τα βρήκες με τον εαυτό σου απλά να ξέρεις ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το αν θα αποδεχτείς τα παραπάνω σου κιλά ή τη στραβη μύτη ή οτιδήποτε άλλο που κάποιος γελοίος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αισθανθεί ανώτερος ,διότι με αυτό το απλό παράδειγμα που έφερες αποδεικνύεται ότι άνθρωποι σαν και αυτόν το ''φίλο'' δεν θα τα βρουν ποτέ με τον δικό τους εαυτό διότι πάντα θα χρειάζονται κάτι να υποβαθμίσουν για να αναβαθμιστούν γιατί αλλιώς είναι για κλάματα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ