ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Πανικός σε πτήση της British Airways - Μια γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου

Πανικός σε πτήση της British Airways - Μια γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου Facebook Twitter
2

Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε πριν από λίγο ότι μια επιβάτιδα τέθηκε υπό περιορισμό διότι προσπάθησε να ανοίξει μια από τις εξόδους κινδύνου του αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από το Λονδίνο στη Βοστόνη, και όχι να μπει στο πιλοτήριο όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Υόρκης που ανήκει στο δίκτυο του ABC.


Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ένα πρόσωπο τέθηκε υπό περιορισμό διότι προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση 213 της British Airways.


Το επιβατικό αεροπλάνο που είχε απογειωθεί από το Χίθροου στις 06:57 [13:57 ώρα Ελλάδας] προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Λόγκαν στις 13:30 [20:30 ώρα Ελλάδας).


Σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας της Μασαχουσέτης, η αστυνομία επρόκειτο να προσαγάγει την γυναίκα αυτή.

2

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Ρωσία: Ο Τραμπ προσφέρθηκε να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Επικοινωνία Τραμπ και με Πούτιν και με Ζελένσκι - «Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την ετοιμότητά του να εργαστεί για τον ταχύ τερματισμό των εχθροπραξιών», λέει ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Ουσάκοφ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια