Πανικός σε πτήση της British Airways - Μια γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου

Πανικός σε πτήση της British Airways - Μια γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου Facebook Twitter
2

Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε πριν από λίγο ότι μια επιβάτιδα τέθηκε υπό περιορισμό διότι προσπάθησε να ανοίξει μια από τις εξόδους κινδύνου του αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από το Λονδίνο στη Βοστόνη, και όχι να μπει στο πιλοτήριο όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Υόρκης που ανήκει στο δίκτυο του ABC.


Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ένα πρόσωπο τέθηκε υπό περιορισμό διότι προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση 213 της British Airways.


Το επιβατικό αεροπλάνο που είχε απογειωθεί από το Χίθροου στις 06:57 [13:57 ώρα Ελλάδας] προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Λόγκαν στις 13:30 [20:30 ώρα Ελλάδας).


Σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας της Μασαχουσέτης, η αστυνομία επρόκειτο να προσαγάγει την γυναίκα αυτή.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Κούβα: Προειδοποιεί ότι δεν θα διαθέτει για έναν μήνα καύσιμα αεροσκαφών - Πόσο μπορεί να αντέξει η χώρα;

Η εξάντληση των καυσίμων αεροσκαφών από τη Δευτέρα πιθανόν θα προκαλέσει προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΙΒΑ
Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Δέχτηκε αποδοκιμασίες έξω από σιδηροδρομικό σταθμό, γεγονός που επαναφέρει στο προσκήνιο τη σκιά της πολύκροτης υπόθεσης που συνεχίζει να πλήττει τη βρετανική βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια