ΒΙΝΤΕΟ - Ο Τσάρλι Σιν μόλις ομολόγησε ότι είναι φορέας του HIV

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Τσάρλι Σιν μόλις ομολόγησε ότι είναι φορέας του HIV Facebook Twitter
2

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τσάρλι Σιν να είναι φορέας του HIV επιβεβαιώθηκαν. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The Today Show» και στον δημοσιογράφο Matt Lauer ότι είναι φορέας του HIV.

«Θέλω να παραδεχτώ δημόσια ότι είμαι φορέας του HIV», είπε στην εκπομπή του NBC, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του Τύπου. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι έχει πληρώσει εκατομμύρια σε διάφορους ανθρώπους για να μπορέσει να κρατήσει κρυφή την ασθένεια του. «Νομίζω ότι σήμερα κατάφερα να βγω από τη φυλακή μου».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι γνωρίζει εδώ και τέσσερα χρόνια πως είναι φορέας της ασθένειας. «Είναι μία λέξη με τρία γράμματα που δυσκολεύομαι να αποδεχτώ».

Στο παρελθόν, ο πενηντάχρονος Σιν, έχει παραδεχθεί εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών όπως και τις συνευρέσεις του με διάφορες ιερόδουλες.

Το μυστικό του ηθοποιού είχε αρχίσει να γίνεται γνωστό στο Hollywood από τότε που το ταμπλόιντ «Radar Online» δημοσίευσε άρθρο στο οποίο ανέφερε ότι ένας mega star του Hollywood είναι θετικός στον ιό HIV, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον ίδιο τον Σιν.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two and a half men» δήλωσε ακόμη στο show του NBC ότι νιώθει υποχρέωση να βελτιωθεί, αλλά και πως η σημερινή αποκάλυψη της ασθένειας του μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους: «Ελπίζω, ότι αυτό που έκανα σήμερα θα βοηθήσει και άλλους να αποκαλύψουν την ασθένεια τους και να πουν ένα "ευχαριστώ Τσάρλι, που έκανες την αρχή"».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM
Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια