ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2015 | 03:39

SOS:Προλαβαίνω-δεν προλαβαίνω

Είναι (ακόμα) ελεύθερη, εγώ το ίδιο, είμαστε στην ίδια παρέα, τη γουστάρω τρελά, δεν έχω facebook για να έχω αυτή την επιλογή προσέγγισης, είμαι τρομερά ντροπαλός (μέχρι αηδίας), δεν έχω παρά μηδαμινές πιθανότητες μαζί της, αλλά θέλω τουλάχιστον να προσπαθήσω να τη διεκδικήσω!ΒΟΗΘΕΙΑ! Όποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι έτσι ώστε να αυξήσω κάπως τις όποιες (ανύπαρκτες) πιθανότητες και να μη φάω τα μούτρα μου μα κυρίως την καρδιά μου ας γράψει ευπρόσδεκτα την άποψή του.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τη θέλω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι το να αποβάλλεις από επάνω σου τον φόβο του να φας τα μούτρα σου και την καρδιά σου..όλοι μας έχουμε φάει χυλόπιτες...σιγά τ'αβγά!Δεν σταματάει η ζωή με ένα άκυρο!Αν θέλει να είστε μαζί έχει καλώς,αν πάλι όχι,δεν έγινε και τίποτα..Επίσης,μπορείς όταν βγαίνετε έξω να της κάνεις αισθητό το γεγονός πως σου αρέσει..να είσαι δηλαδή πιο κοντά της,να της μιλάς περισσότερο κτλ..μπορείς ακόμα να ζητήσεις και το τηλέφωνό της,να της πεις να πάτε οι δυό σας για καφέ..Δεν είναι απαραίτητο να έχεις facebook για να τη διεκδικήσεις..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ