Από τη Λέρο πέρασε στην Ευρώπη ο ένας δράστης του μακελειού

Από τη Λέρο πέρασε στην Ευρώπη ο ένας δράστης του μακελειού Facebook Twitter
6

Από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Λέρο είχε περάσει πριν από περίπου ένα μήνα ένας από τους δράστες του μακελειού στο Παρίσι, όπως επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για δράστη της επίθεσης που σημειώθηκε στο γήπεδο Stade de France την ώρα του αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας και στη σορό του οποίου εντοπίστηκε το συριακό διαβατήριο.

Ο Υπουργός Προστασία του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως δεν γνωρίζει εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

"Σχετικά με την υπόθεση του Συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος.
Ανακοινώνουμε ότι ο κάτοχος του διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα.
Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος.
Θα συνεχίσουμε την επίπονη και επίμονη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας μας και της Ευρώπης, επιμένοντας στην πλήρη ταυτοποίηση των διερχόμενων μέσω του προσφυγικού ρεύματος".

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται «βαθύ σεβασμό» για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM
Ζόραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Ζοχράν Μαμντάνι γράφει ιστορία στη Νέα Υόρκη, καθώς γίνεται ο πρώτος μουσουλμάνος και ο νεότερος δήμαρχός της, νικώντας τον πρώην κυβερνήτη της και φέρνοντας μια σαρωτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Δημοκρατικών
LIFO NEWSROOM
ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΚΕΝΤΡΙΚ ΛΑΜΑΡ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Η στιγμή που χορεύει σε κλαμπ το «Not Like Us» του Λαμάρ λίγες ημέρες πριν εκλεγεί δήμαρχος Νέας Υόρκης

Η επικράτησή του αντανακλά τη δύναμη μιας νεανικής, προοδευτικής συμμαχίας και μια πολιτική βούληση που δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα, όπως το κόστος ζωής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ας είμαστε λίγο πιο σωστοί με τις ανταποκρίσεις. Δεν ειπε κανείς πως ο κάτοχος του διαβατηρίου και ο βομβιστής διπλα στον οποιο βρέθηκε το διαβατήριο ηταν το ιδιο προσωπο. Δεύτερον ηδη κυκλοφορούν πληροφορίες πως το διαβατήριο ίσως ήταν πλαστό.Το θέμα είναι ευαίσθητο και η ΧΑ καραδοκεί οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Μεσα σε ολα τα αρνητικα ειναι και η αποθρασυνση της ακροδεξιας που καπηλευεται γεγονοτα για να σκορπισει για αλλα μια φορα το μισος. Σιγουρα οι χιλιαδες προσφυγες που θαλασσοδερνονται και θαλασσοπνιγονται για να αποφυγουν τους ISIS δεν ειναι...ISIS. Σιγουρα αν καποιος εχει ορκιστει να κανει κακο θα βρει τον τροπο,θα βρει το μονοπατι.Γαλλος υπηκοος ο ενας μακελαρης.
Αν ο πατέρας ή η μάνα ενός δολοφονημένου παιδιού στο Παρίσι, ρωτούσε τη κυρά Τασία ή τον Τσίπρα, ότι: "εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός και ο πραγματικός υπεύθυνος του θανάτου του παιδιού μου, επειδή έβαλες πρώτα τις ιδεοληψίες σου και έδωσες άδεια να περάσουν τρελαμένοι φονιάδες, χαρακτηρίζοντάς στους αθώους πρόσφυγες", αλήθεια τι θα απαντούσαν;Τα σύνορα των Ευρωπαικών κρατών κλείνουν, μας ξεμένουν 600.000 πρόσφυγες στο κέντρο των Αθηνών, οι ταξιδιωτικές οδηγίες θα πέφτουν βροχή,ερώτηση: αφού τουρισμό δεν θα έχουμε, από που θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις;
"Ταυτοποιηθηκε με βαση τους κανονες της ΕΕ, οπως αυτοι αποφασιστηκαν στη Συνοδο Κορυφης για το προσφυγικο ζητημα". Οι"τρελαμενοι φονιαδες" ηταν αναμεσα στους χιλιαδες κυνηγημενους προσφυγες απο καθε λογης "τρελαμενους φονιαδες". Τους ηθικους αυτουργους και υπευθυνους να τους ψαξεις καπου αλλου.
Και τώρα θα βρεθεί αργά ή γρήγορα κάποιος στην Γαλλία που θα θυμηθεί την δήλωση του Κοτζιά ότι αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα θα γεμίσει η Ευρώπη τζιχαντιστές... Και δεν θα φαίνεται πολύ ωραίο υπό τις περιστάσεις.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΦΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΟΥ!!!!!!