Σοκαριστικό ντοκουμέντο της Le Monde - Πανικός, τραυματίες και άνθρωποι κρεμασμένοι από τα παράθυρα στο Bataclan

Σοκαριστικό ντοκουμέντο της Le Monde - Πανικός, τραυματίες και άνθρωποι κρεμασμένοι από τα παράθυρα στο Bataclan Facebook Twitter
1


Video από τη στιγμή της επίθεσης στο Bataclan ανέβασε πριν από λίγο στο σάιτ της η εφημερίδα Le Monde. Η επίθεση που διήρκησε περίπου 2 ώρες έγινε την ώρα της συναυλίας ροκ συγκροτήματος προκαλώντας πανικό.

Ο Daniel Psenny δημοσιογράφος της Le Monde που ζει πίσω από το Bataclan πληγώθηκε καθώς προσπάθησε να βοηθήσει τους τραυματίες που έβγαιναν από την αίθουσα συναυλιών. Μια σφαίρα, τον τραυμάτισε στο χέρι την ώρα που άφησε το διαμέρισμά του και κατέβηκε να βοηθήσει στο δρομάκι όπου διαδραματίζονταν η τραγωδία.

Οι σοκαριστικές σκηνές που κατέγραψε πριν κατέβει για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του δείχνουν την απόλυτη φρίκη και τον τρόμο στο Bataclan. Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι στο δρομάκι πίσω από το θέατρο και κάποιοι σέρνουν τους σοβαρά τραυματισμένους στο δρόμο προσπαθώντας να τους απομακρύνουν, Μια γυναίκα κρέμεται από το παράθυρο προσπαθώντας και αυτή να ξεφύγει. Μιλώντας για τις σκηνές που είδε και κατέγραψε ανέφερε πως οι εικόνες του θύμιζαν την 11η Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

"Άκουσα ένα θόρυβο σαν κροτίδες, και στην αρχή ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν από την ταινία που έβλεπα" αναφέρει και στη συνέχεια περιγράφει τις εικόνες τρόμου που είδε από το παράθυρό του και το πώς τελικά αποφάσισε να κατέβει για να βοηθήσει όπως μπορεί.



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Ολλανδικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν την ευρεία χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων από τις ρωσικές δυνάμεις 
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

Διεθνή / «Fight! Fight! Fight!»: Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

O Τραμπ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, θα αναλάβει τη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, «αγώνα τίτλου» μπροστά σε κοινό 20.000 με 25.000 θεατών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια