ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2015 | 15:32

Proficiency

Καλησπερα παιδια:Οσοι απο εσας θα δωσετε για proficiency τον μαιο,που σκριβως δινετε βαση?Ειτε στο φροντιστηριο ειτε στο σπιτι.Εγω δινω michigan proficiency...Προσωπικα διαβαζω πολλες λεξεις ( ατελειωτες ειναι)!Και οπως μας ειπαν και στο φροντιστηριο,θελει διαβασμα.Εκθεση τα πηγαμε ολοι σχετικα καλα.Το listening απ οτι διαπιστωσα θελει συγκεντρωση και καλο "αυτι" :P Για πειτε αποψεις :)
4
 
 
 
 
σχόλια
Το proficiency του michigan θελει ατέλειωτες ωρες διαβάσματος λεξιλογιου αν θες να εισαι σίγουρος/η πως θα το παρεις...επισης,υπαρχουν καποια λεπτα σημεία στη γραμματική που απαιτούν μια καποια προσοχή..γενικοτερα ο,τι κανεις θελει διαβασμα.Το λεξιλόγιο ομως ειναι απο τα πιο σημαντικά.Σου προτείνω επισης να βλεπεις,αν εχεις χρονο,καμια ταινιουλα χωρις υποτιτλους για να εξασκείς το αυτί σου,ή να ακους ξένα τραγουδια και να προσπαθείς να καταλάβεις τους στίχους χωρις να τους διαβάσεις.Εμενα,παντως,ολα αυτα με βοήθησαν πολυ.Καλη σου επιτυχια!!
Δώσε βάση σε όλα.Αλλά,κατά τη γνώμη μου,αυτό που θέλει πολύ διάβασμα είναι το λεξιλόγιο!!!Στην ουσία όταν φτάνεις σε ένα επίπεδο και είσαι έτοιμος να δώσεις για proficiency δεν έχεις κάτι άλλο να μάθεις στη γραμματική,τα έχεις μάθει όλα σε προηγούμενα έτη.Μάλιστα το καλό λεξιλόγιο σε βοηθάει και στη κατανόηση των κειμένων και στο listening και στην έκθεση.Οπότε βγάλ'του τα μάτια του vocabulary και καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! :)
Στο λέω για να μην σε πιάνει πανικός. Παρεμπιπτόντως το Michigan σπανίως να μην το πάρει ξύπνιος μαθητής και κάποιος με έφεση στην Λογική. Είναι το (αμερικάνικο) "φορμά" του τέτοιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ