ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2015 | 14:46

παει καιρος

διάλεξα να σταματησω να εξομολογούμε εδώ πριν απο 3 μηνες περιπου. Εκοψα τα ναρκωτικα σε αυτο το διάστημα, πηγα στο πανεπιστημιο, ειδα φως για λιγο......παλι εδω ομως, γιατι πλεον καταλαβα οτι ο εαυτος μου θελει να γλιτωσει απο τα ομορφα και τα καλα. Τον βλέπω να στέκεται απεναντι μου και να χασκογελαει. Στα ονειρα μου ειμαι μονος μπροστα σε εναν καθρεφτη και πιανω τα μαλλια μου, σε ενα λευκο δωματιο... και απλα μου πεφτουν τα μαλλια και ο εαυτος μου στον καθρευτη γελαει..δεν εχω πλεον ιδεα για το τι μου συμβαινει. Εχω κοντα μου ανθρωπους, αλλα νιωθω μονος. Πιο μονος απο ποτε. Βρισκομαι στη θεση που βρισκομαι γιατι εγω τη διαλεξα. Δεν φταιει κανενας αλλος. Για τη μοναξια μου και τον κατηφορο μου δεν κατηγορω κανεναν. Αποφασισα να θυμηθω την παλια μου συνηθεια και να εξομολογηθω σε αυτη την ηλιθια στηλη, ετσι για να θυμηθω πως ειναι η πραγματικη κατηφόρα. Η καταντια ειναι καταντια, αλλα νιωθω ακομη. Ειμαι καποιος που ερωτεύεται και ξερει τι θελει. Δυστυχως, θελω μια γυναικα και αφου καταφερνω καθε φορα να τα κανω ολα σκατα συνεχιζω να επιμενω, δεν ειμαι απο αυτους που θα παραιτηθουν, αλλα η απελπισια που νιωθω με τρωει απο μεσα. Ο καθενας ειναι οπως ειναι και ειναι ξεχωριστος. Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε καποιοι... ψαχνω να βρω τη μοιρα μου να τη φτυσω στη μουρη .~xPlan ηταν το ονομα μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
είσαι ξεχωριστός . - Αυτό να το θυμάσαι πάντα ! Συμβαίνει ενώ έχουμε πάρει τον καλό τον δρόμο κάποιες φορές να πέφτουμεπάρα πολύ άσχημα ... όλοι μας το έχουν πάθει ! Δεν είναι κατάντια ! Είμαι σίγουρη πως θα ξαναδεις το φως , πως θα τα καταφέρεις ! Πείσμα θέλει και υπομονή ! Θα τα καταφέρεις . και να ξέρεις πως πολλοί περνούν την ίδια φάση κ έχει γυρισμό αυτή η φάση και θα τα ξεπεράσεις όλα και θα αποκτήσεις τη γυναίκα που θα σε αγαπά και θα νιώσεις την παντοτινή της αγάπη . Αλήθεια . Απλά έχε πίστη , το ξέρω στις δύσκολες μέρες αυτό δεν γίνεται εύκολα , αλλά προσπάθησε. Όλα θα πάνε καλά !
Σε θυμάμαι ..3μήνες δεν είναι τίποτα για να καθαρίσει το κεφάλι .Εχεις δρόμο μπροστά σου ακόμα .Το πρώτο και δυσκολότερο βήμα το έκανες .Κοίτα μπροστά ..Όταν μπει σε μια σειρά ο εγκέφαλός σου το πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα .Είσαι δυνατός και ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.Τη μοίρα μας εμείς την ορίζουμε μην πάει η προσπάθεια σου χαμένη ...έχεις τόσα πολλά και όμορφα να ζήσεις που κάποτε όλα αυτά θα ανήκουν σε ένα σκοτείνο παρελθόν που σιγά σιγά θα διαγράφεται .Δύναμη και κουράγιο αδερφέ ,και είθε ένα χαμόγελο να φωτίσει την ψυχή σου .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ