H Βίκυ Σταμάτη βρήκε τα λεφτά

H Βίκυ Σταμάτη βρήκε τα λεφτά Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
6

Το σήριαλ της αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη έφτασε σήμερα στο τέλος του. Πριν από λίγες ώρες η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου κατέλαβε το ποσό των 50.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί για την αποφυλάκιση της και παρέμεινε ελεύθερη.

Οι δικηγόροι της κ. Σταμάτη Φραγκίσκος και Λίλα Ραγκούση κατέθεσαν ήδη στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών το αντίγραφο της καταβολής της εγγυοδοσίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σταμάτη είχε ζητήσει από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων την άρση της εγγυοδοσίας με την αιτιολογία της απορίας, αίτημα που της είχε αρνηθεί το δικαστήριο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΠΑΓΩΝΗ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΗ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: «Πώς βάζεις κάποιον που δεν αισθάνεται καλά να κάνει πλασμαφαίρεση;» - Αντιδρά η Ματίνα Παγώνη για τη γιατρό

«Τη μία λέει ότι είναι γυναικολόγος, την άλλη ότι έχει κάνει ολιστική ιατρική, δείχνει εξειδικεύσεις που για εμάς είναι κινέζικα - Φαίνεται πως δεν υπήρχε απινιδωτής, δεν θέλω να το πιστέψω», λέει η πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια