O αξιωματικός εραστής της Νταϊάνα πουλάει τις ερωτικές τους επιστολές

O αξιωματικός εραστής της Νταϊάνα πουλάει τις ερωτικές τους επιστολές Facebook Twitter
5

Στο "σφυρί" ετοιμάζεται να βγάλει επιστολές από την αλληλογραφία του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ο εραστής της, πρώην αξιωματικός του βρετανικού στρατού,  James Hewitt.

Ο ίδιος ο Χιούιτ, παρότι οι πληροφορίες δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Τύπο, παραμένει σιωπηλός σχετικά με αυτό το ζήτημα. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να πουλήσει τη σχέση του με την Νταϊάνα. Σε συνέντευξη του το 2003, όταν είχε περάσει από σχεδόν όλα τα κανάλια για να βγάλει στη δημοσιότητα το ειδύλλιο,  είχε πει ότι του προσέφεραν 14 εκ. ευρώ για την αλληλογραφία, αλλά "δεν θα το κάνω ποτέ".

Τώρα αποκαλύπτεται ότι η πώληση θα γίνει μέσω οίκου δημοπρασιών, που ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεση του 26 γράμματα. Σύμφωνα με τον οίκο, "ο Χιούιτ φαίνεται να έχει επιλέξει προσεκτικά τι θα βγάλει στο σφυρί, επειδή πρόκειται για αλληλογραφία στην αρχή της σχέση και λιγότερο σκανδαλώδης από την μετέπειτα". Οι επιστολές χρονολογούνται από το 1987 και αναμένεται να ζητηθεί για αυτές το ποσό των 140.000 ευρώ. Ο εραστής της Νταϊάνα είναι πλέον 57 ετών και ζει με τη χήρα μητέρα του σε ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων κοντά στο Έξετερ.

O αξιωματικός εραστής της Νταϊάνα πουλάει τις ερωτικές τους επιστολές Facebook Twitter

Ο James Hewitt λέει ότι ήταν εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα για πέντε χρόνια, μεταξύ του 1986 και του 1991. Είχαν συναντηθεί σε ένα πάρτι στο Λονδίνο, και στη συνέχεια ο αξιωματικός βοήθησε την Νταϊάνα να ξεπεράσει το φόβο της για τα άλογα, σύμφωνα με τη δική του εκδοχή. Μετά το χωρισμό η σχέση ήταν θυελλώδης αφού την κατηγόρησε για προδοσία και την χαρακτήρισε «θλιβερή γυναίκα που δεν ήξερε από αγάπη».   Όταν το ζευγάρι ζούσε το ειδύλλιο του, ο πρίγκιπας Κάρολος ζούσε το "αιώνιο" δικό του με την  Καμίλα Πάρκερ Bowles.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Το σύνολό της ήταν μαύρο στο μπροστινό μέρος και λευκό πίσω, ενώ η ουρά του κατέληγε σε μια πράσινη απόχρωση, που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στη σημαία
NEWSROOM
Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τι ελεεινη πραξη ειναι αυτη! Να πουλησεις τον ερωτα,τις εξομολογησεις,τις ανησυχιες μιας νεκρης γυναικας που καποτε σου δωθηκε! Δεν ειναι τρισαθλιο;
Μωρε τρισαλθιο ειναι, αλλα αν ζεις σ ενα δυαρι με την μαμα σου στο Εξετερ (που ειναι το Εξετερ;) στα 57 σου, τοτε 14 εκατομμύρια ισως, ισως λεω, να μετριαζει τις ηθικες αναστολες. Εγω τις ιστοριες μ ολες τις πρωην μου, θα τις πουλαγα και για λιγοτερα, και θα τους εδινα και απο τα κερδη. Τετοιο ηθικο στοιχειο ειμαι.
Τι να τα κανει τα 14 εκατομμυρια; Ετσι οπως το κοβω ανεπροκοπος ειναι και μαλλον θα τα φαει στις γυναικες! Τον ξεφλουδισαν τον πρωτο χρονο! Μετα τι θα κανει; θα πουλησει την μανα του;(Αυτο βεβαια δεν το λες και κακο!)Για να ζει καποιος με την μαμα του ως τα 57 πρεπει να υπηρξε μεγαλο κελεπουρι! Φαινεται δεν του φτανουν οι συνταξεις η δικια του και της μαμας για μπιρονια και ανακατεψε τις ντιβανοκασελες. Αν ειχε η γρια χρυσα δοντια δεν θελω να φανταστω τι θα φτιαξε! Ουτε εμεις μεσα στην κριση δεν καναμε ετσι. Μερικοι...μαλλον. Αλλα να πουλησεις την ψυχη σου στο διαβολο για τον παρα; Δεν ειναι ξεπεσμος; Δεν πιστευω να εισαι απο εκεινους που αν συνεβαινε κατι παρομοιο στην αδερφη σου θα τροχαγες μαχαιρια;Γιατι οι ανηθικοι ανθρωποι ειναι οι πιο αυστηροι κριτες και ηθικολογοι...στους αλλους ομως...ολα κι ολα!