Συμβολικές καταλήψεις σήμερα σε όλα τα δημαρχεία

Συμβολικές καταλήψεις σήμερα σε όλα τα δημαρχεία Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
3

Σε συμβολικές καταλήψεις προχωρά σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ στα δημαρχεία όλης της χώρας, από τις 10:00 έως τις 13:00, αλλά και σε ΚΑΠΗ, δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και δημοτικά γκαράζ.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους αντιδρούν στην επικείμενη, όπως υποστηρίζουν, κατάργηση του καθεστώτος βαρέων και ανθυγιεινών των υπαλλήλων στην καθαριότητα, σε ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού, καθώς και στο νέο μισθολόγιο και το σύστημα αξιολόγησης που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Στη διάρκεια των κινητοποιήσεων θα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις, ενώ θα συμμετάσχουν και στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
είναι γελοίο να πηγαίνεις να πάρεις πιστοποιητικό οικ. κατάστασης για μια προκύρηξη να δουλέψεις σαν άνθρωπος και σου κάνουν κατάληψη και να σου αρνούνται 2 τζίφρες.Άντε ρε απο εδώ.Τσίπρα, κάνε τα όλα ηλεκτρονικά να μην τρέχουμε στους καταληψίες για το δικαίωμα στην εργασία.