Πέθανε το δίχρονο αγόρι που κακοποιήθηκε από το φίλο της μητέρας του

Πέθανε το δίχρονο αγόρι που κακοποιήθηκε από το φίλο της μητέρας του Facebook Twitter
4

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το δίχρονο αγοράκι, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του.

Το παιδί που υπέκυψε στα τραύματα του το μεσημέρι έφερε εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στα άνω και κάτω άκρα.


Η 22χρονη μητέρα του δίχρονου παιδιού που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και ο 23χρονος φίλος της, που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή Κορίνθου.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τι φταίνε αυτά τα παιδάκια και πληρώνουν όλα τα στραβά των γονιών τους, δεν το καταλαβαίνω.. Πολύ τραγικό τέλος το παιδάκι. Αν οι άνθρωποι αυτοί βγουν απο τη φυλακή μετά από λίγα χρόνια πραγματικά μόνο τη στείρωση μπορώ να σκεφτώ προκειμένου να προφυλαχθούν άλλα παιδιά απο αυτους.