ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2015 | 19:51

Πώς λύνονται τα μάγια...

εκτός από το να πάω σε παπά;Γνωρίζω μια τύπισσα και είμαι πεπεισμένος, ότι μου κάνει μάγια. Εξάλλου, το έχει παραδεχτεί κι από μόνη της.Κάθε φορά, που μαλώνω μαζί της...παθαίνω κακό στην υγεία και την καθημερινότητά μου.
8
 
 
 
 
σχόλια
Να σου κάνει μαγια κάθε που μαλωνεις μαζί της είναι αδύνατον, το πιθανότερο όμως είναι μα έχει κάποια προστασία που όποιος την πειράξει γυρίζει οτιδήποτε αμέσως πάνω του, και υπάρχουν τέτοιες προστασιες!
Όλοι οι "ένδιάμεσοι" (medium στην αγγλική, μέντιουμ στην ελληνική) και οι διαμεσολαβητές, είναι απατεώνες.Ο κάθε άνθρωπος μπορεί και πρέπει να παίρνει την τύχη του στα χέρια του και να την ορίζει ο ίδιος, όχι να γίνεται έρμαιο των απατεώνων κάθε λογής...Η πίστη είναι προσωπική υπόθεση. Και ούτε η πίστη του ενός είναι η μόνη αληθινή, ούτε του άλλου ψεύτικη που θα τον στείλει στην κόλαση. Εκτός αυτού, η ψυχική αυτοάμυνα είναι ακόμη πιο προσωπική υπόθεση κι από αυτήν την ίδια, την πίστη.
Εξαρτάται. Αν χρησιμοποιεί κάποιο γριμόριο (οδηγό μαγείας) όπως τα κλειδιά του Σολομώντα ή πιο προχωρημένα "κλειδιά" και "πύλες" του δυτικού αποκρυφισμού, τότε είναι σοβαρό. Αν χρησιμοποιεί κάποιο χαζοβιβλιαράκι όπως "γητεία, η τέχνη της γυναίκας", τα νεοπαγανιστικά νερόβραστα σαν τα Wiccan και αρωματομαγείες/κηρομαγείες/χρωματομαγίες, τότε λάθος "συναγερμός". Ψάξε τα πράγματά σου μήπως σου έχωσε κάποιο φυλαχτό (μπορεί να είναι οτιδήποτε αντικείμενο, χωρίς ιδιαίτερη αξία, μέχρι και ένα κομμάτι χαρτί με περίεργα σχέδια και γράμματα) χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.Βασικός κανόνας είναι πως οι άνθρωποι που κάνουν αυτά, ΠΟΤΕ δεν θα το πουν σε άλλους, ούτε καν κολλητούς. Δεν είναι μόνο ο κίνδυνος της κοινωνικής χλεύης... Αλλά υποτίθεται πως αυτές οι "τέχνες", οι ίδιες από μόνες τους, βλάπτουν τον "τεχνίτη", όταν μαθευτεί το έργο του από άλλους. Λίγο άκυρο να στο είπε και η ίδια, μάλλον πλάκα θα έκανε. Μπορεί να έπεσες θύμα και αυθυποβολής (να το πίστεψες και κατ' επέκταση να "έπαθες" και αυτό που πίστευες ή περίμενες πως θα πάθεις).Δε χρειάζεσαι ενδιάμεσους όμως για να προστατευτείς, ακόμη και όταν κάποιοι σου κάνουν μάγια. Μπορείς μόνος σου να σε προστατέψεις. Το πιο εύκολο, είναι να πιστεύεις ενεργά κι ακράδαντα στο δόγμα της επιστημοσύνης και της λογικής, πως "Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και είναι όλα φαντασίες και μεσαιωνικά κατάλοιπα". Αν όμως συνεχίζουν να σου συμβαίνουν περίεργα πράγματα, ειδικά το να πέφτεις άρρωστος και μάλιστα να πηγαίνεις και για διάγνωση σε γιατρούς και να μη μπορούν να βρουν τί έχεις, αν το σκαλίσεις λίγο μόνος σου θα βρεις άκρη. Από μια απλούστατη προσευχή/επίκληση (ανεξαρτήτως πίστης/θρησκεύματος), μέχρι την κατασκευή ενός προσωπικού φυλαχτού, ως ένα από τα πιο απλά και ακίνδυνα συστήματα ψυχικής αυτοάμυνας (τα ρουνικά πλέγματα δουλεύουν πολύ καλά για προστασία και χρησιμοποιούνται και για μαντική), μπορείς να γίνεις απρόσβλητος από ενεργειακές ροές άλλων ανθρώπων, ιδιαίτερα τις κακόβουλες.Πιο αποτελεσματικά όλων για προστασία είναι τα ανατολίτικα κόλπα (ασιατικός πνευματισμός, ειδίκευση σε αυτοΐαση, ενεργοποίηση ενεργειακών κέντρων, εστίαση σε σωματική υγεία/ευεξία/μακροζωΐα), αλλά είναι πολύ δύσκολη η αυτοσυγκέντρωση και ο διαλογισμός και θέλει τέλειο συνδυασμό και συγχρονισμό με σωματική άσκηση, άσε δε που τα "ματζούνια" τους είναι πικραλίδες και psycho.Πηγή: Παλιότερης εποχής γνωστός και "φίλος" που δούλευε ως μέντιουμ και μου είχε αφήσει ελεύθερη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του. Επίσης μπλέξιμο με μια παρέα στο πανεπιστήμιο κάποτε που ήταν ολόκληρο coven (αν δεν ξέρεις την ερμηνεία της λέξης, γουγλάρισε).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ