ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2015 | 04:09

Διπλωματική

00:01 Είμαι στην αρχή της διπλωματικής(κλαψ)... Όσο για την απορία σου η διπλωματική αφορά πάντα μεταπτυχιακό γιατί είναι δίπλωμα (ΜΔΕ) ενώ στο προπτυχιακό λέγεται πτυχιακή γιατί εκεί παίρνουν πτυχίο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν και στην ουσία στο απάντησε η @ψυχη παραπάνω αλλά βρε γαμώτο μην προσπαθείτε να πουλήσετε εξυπνάδα όταν κάτι δεν το ξέρετε για να δημιουργήστε εντυπώσεις.:)Υπάρχουν σχολές στην Ελλάδα που δεν κάνουν πτυχιακή αλλά διπλωματική, δεν εξηγώ γιατί, φανταζόμουν ότι θα το ξέρατε μιας και είναι γνωστό και αυτονόητο. Ακόμη το θέμα των πτυχιακών στην Ελλάδα, σε όσες σχολές κάνουν, είναι μια πονεμένη ιστορία σε αρκετές από αυτές...Επίσης, σιγά το επτασφράγιστο μυστικό να κρατήσεις ποιο προφιλ κάνει διπλωματική που δεν μας λες ποιο προφιλ είσαι απαντώντας στο θέμα που είχε μπει και βάζοντας καινούριο. Οπως και να έχει κουράγιο και σε εσένα και καλά ξεμπερδέματα!
Εγώ είμαι προπτυχιακή κι επίσης κάνω τη διπλωματική μου γιατί η σχολή είναι πολυτεχνική. Απ'όσο γνωρίζω σε όλες τις πολυτεχνικές σχολές, εδώ στην Ελλάδα, λέγεται διπλωματική η τελική εργασία.Κλαψ κι από εμένα που είμαι επίσης στην αρχή και καλή συνέχεια σ'όσους συμπάσχουν!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ