Τραγέλαφος στη Θεσσαλονίκη - Παρέλασαν θριαμβευτικά και τα καινούργια απορριματοφόρα!

Τραγέλαφος στη Θεσσαλονίκη - Παρέλασαν θριαμβευτικά και τα καινούργια απορριματοφόρα! Facebook Twitter
16

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης απέκτησε νέο στόλο απορριματοφόρων τα οποία σήμερα έκαναν πρεμιέρα στην μαθητική παρέλαση! Ακούγεται σαν στιγμιότυπο από ελληνική φαρσοκωμωδία, αλλά συνέβη στην πραγματικότητα.

Τα νέα οχήματα του δήμου, έκαναν τη βόλτα τους υπό τους ήχους του Μακεδονία Ξακουστή, αμέσως μετά τους μαθητές και μπροστά στους πολίτες και τους επισήμους που παρακολουθούσαν την εξέλιξη της παρέλασης. Από τα μεγάφωνα ακούγεται παράλληλα η διαφήμιση του νέου αποκτήματος με την εκφωνήτρια να αναφέρει τι ακριβώς είναι το κάθε όχημα και να σημειώνει πως η αγορά τους κόστισε 2 εκατ. ευρώ, αλλά έγινε με χρήματα του ΕΣΠΑ και δεν επιβάρυνε τους πολίτες. Επιπλέον σημειώνει και το πόσο φιλικά στο περιβάλλον είναι οχήματα, που είναι και πιο ασφαλή για τους υπαλλήλους.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Γιατί όχι;Στην Νέα Υόρκη κάνουν παρέλαση και τα απορριμματοφόρα. Αλλά στο τέλος της παρέλασης, για να μαζέψουν το χαρτομάνι και τα σκουπίδια των θεατών από τους δρόμους.Οι εργάτες του Δήμου της ΝΥ στην υπηρεσία πληρώνονται πολύ καλά. Η καθαριότητα μιας πόλης δείχνει τον πολιτισμό της. Δυστυχώς οι περισσότεροι κάτοικοι των μεγάλων μας πόλεων δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, παρά μόνο οι επισκέπτες. Το καταλαβαίνουν μετά από πολυήμερη απεργία.
Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την κακή κριτική! Πολύ ωραίος ο δήμαρχος, αντί για τα τανκς και τα κανόνια και μπλαμπλα ο δήμαρχος καλεί τον κόσμο για να δει τι αγόρασε για τη δικιά τους καλύτερη ζωή και καθημερινότητα και μπας και ξυπνήσουν κι αυτοί κι αρχίσουν να σέβονται τον συναθρωπο τους και το περιβάλλον. Τοπ ο δήμαρχος!
Ο Monk δήμαρχος.Τέλεια στοίχιση,ο δρόμος γυαλίζει από καθαριότητα και τα σημαιάκια κυματίζουν τόσο εναρμονισμένα με το εμβατήριο,σε σημείο απόλυτης τελειότητας."Καλό" ρωτάει,ο κύριος στο τέλος του video.Καλύτερο,δε γίνεται.Θέλουμε κι άλλο.Υ.Γ Ζούμε στο παράλληλο σύμπαν ή απλά βλεπουμε κάποιες εικόνες του,μέσω μιας προηγμένης τεχνολογίας;
Για την ιστορία και μόνο να πω, ότι έτυχε να βρίσκομαι στις 14 Ιουλίου σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας. Πρώτη φορά στη Γαλλία για την ημέρα της Βαστίλλης. Πέρα από την παρέλαση κάποιων ανδρών και γυναικών από τα σώματα ασφαλείας και τα πυροτεχνήματα, βγήκαν και τα οχήματα του δήμου/περιφερείας (φαντάζομαι). Από ασθενοφόρο και πυροσβεστικό μέχρι αποριμματοφόρο στο τέλος. Ομολογώ το βρήκα λίγο περίεργο και κιτς, αλλά από την άλλη αφού αυτά διαθέτουν αυτά μπορούν και δείχνουν.
Ε,λογικο ειναι που ο δημαρχος θελησε να επιδειξει στους πολιτες της Μενεμενης τα νεα απορριματοφορα ! Διοτι αν δεν συμμετειχαν στην παρελαση ποτε θα τα εβελεπαν ; Βγαινουν τα απορριματοφορα στους δρομους μεσημεριατικα ; Δεν βγαινουν. Μονον κατι περιεργες πρωινες η βραδυνες ωρες που ο κοσμος κοιμαται. Αμαν πια !!!
χαχαχαχα εντάξει το τερμάτισε ο δήμαρχος! Ο συγκεκριμένος έχει μεγάλη τρέλα με την καθαριότητα, τον έχω δει να μαζεύει με τα χέρια σκουπίδια από τον δρόμο. Είναι γεγονός ότι ο Δήμος λάμπει, πραγματικά. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει αλλά ακόμα και στις απεργίες δεν βλέπεις σκουπίδια πουθενά. Αλλά ρε Δήμαρχε, παρέλαση τα απορριματοφόρα;;
Αφου δεν φοραγαν τακουνια...κανενα προβλημα! Ο δικος μας δημαρχος τελευταια αγορασε χλοοκοπτικα, αλυσοπρίονα και τοποθετησε πινακιδες για κατοχους σκυλων που τους υπενθυμιζει να μαζευουν τις ακαθαρσιες απο τα πεζοδρομια.Εμ δεν του κοψε να τα προβαλει οπως ο Θεσσαλονικιος! Να βαλει μπροστα τους περηφανους σημαιοφορους με τις ταμπελες και πισω να ακολουθουν τα αλυσοπριονα μαρσαροντας!