Καβγάς Μπουτάρη με δημοσιογράφο για τη γραβάτα

Καβγάς Μπουτάρη με δημοσιογράφο για τη γραβάτα Facebook Twitter
5

Το γεγονός πως ο Γιάννης Μπουτάρης επέλεξε να φορέσει γραβάτα τόσο στη χθεσινή μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης όσο και στη σημερινή στρατιωτική εξήρε, όπως φαίνεται, την περιέργεια μιας δημοσιογράφου η οποία και ρώτησε το Δήμαρχο για την απόφαση του αυτή.


Η ερώτηση όμως ενόχλησε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που φανερά εκνευρισμένος είπε στη δημοσιογράφο «Θέλεις να γίνεις και σοβαρή δημοσιογράφος;» με εκείνη να του απαντά «σε έμενα το λέτε; Καλά εντάξει».


«Πρώτο πράγμα δεν έχεις να ρωτήσεις κάτι άλλο; Για την γραβάτα έχεις να ρωτήσεις;» συνέχισε τη στιχομυθία ο Γιάννης Μπουτάρης, για να λάβει την απάντησή της: «Έγινε θέμα σε όλα τα κανάλια».


«Και τι έγινε; Τελείωσε. Έχεις όρεξη για συζήτηση; Ε άντε τώρα» τερμάτισε τη συζήτηση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, περνώντας στο σχολιασμό της Εθνικής Επετείου και της στρατιωτικής παρέλασης.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η οποία έλλειψη τσίπας της δημοσιογράφου (και δε στέκομαι στο επάγγελμα) από πού φαίνεται; Απ' το ότι "της τη λέει" (με το! λογικό επιχείρημα (τέτοια μέρα αυτό βρήκες να ρωτήσεις;)) κι αντί να σκύψει λίγο το κεφάλι από ντροπή, ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ, ρε φαφούτη μου, επιμένει με την τίγκα ατάκα συνοικιακού κομμωτηρίου στον Κορυδαλλό "καλά, εντάξει...". Δηλαδή όταν αυτή η γκόμενα τελειώνει το ρεπορτάζ και κάνει την αυτοκριτική της (μα τι λέω;!) τι λέει;; "Έκανα τη δουλειά του αφεντικού; Έκανα καλά τη δουλειά μου σήμερα; Πήγα ένα βήμα παραπέρα τη δουλειά μου και τις ικανότητές μου;" και βρίσκει τον εαυτό της ΟΚ; Ικανό; Τι να πεις, ρε γαμώτο;