Ο Μουρίνιο σπρώχνει 14χρονο που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του

Ο Μουρίνιο σπρώχνει 14χρονο που ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του Facebook Twitter
3

"Γηπεδική" συμπεριφορά επέδειξε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ένα παιδί 14 ετών που θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί του. 

Ο έφηβος Ότο Ναμάχερ, κάνοντας ποδήλατο στη βρετανική πρωτεύουσα, είδε τον Πορτογάλο τεχνικό της Τσέλσι και αμέσως σκέφτηκε να βγάλει μια φωτογραφία με τον προπονητή της αγαπημένης του ομάδας.

«Κάναμε ποδήλατο όταν ξαφνικά είδαμε τον Μουρίνιο. Του ζητήσαμε μια φωτογραφία και εγώ ξεκίνησα να γράφω με την κάμερα. Αυτός μας κοίταζε αγριεμένος, ήταν αντικοινωνικός και επιθετικός» λέει ο 14χρονος, υποστηρίζοντας ότι τον έσπρωξε τη στιγμή που προσπάθησε να τραβήξει μια selfie.

Ο 16χρονος φίλος του Ότο μάλιστα, δήλωσε ότι φοβήθηκε από τη συμπεριφορά του Μουρίνιο. «Αγαπώ την Τσέλσι και τον Μουρίνιο και πλέον έχασα κάθε σεβασμό στο πρόσωπό του. Ήταν ο ήρωάς μου αλλά πλέον όλα έγιναν συντρίμμια» ανέφερε ο 16χρονος.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σκέψου,μικρέ,πως-εν μέρει-χάρη σ' αυτή την συμπεριφορά του Μουρίνιο,τώρα η αγαπημένη σου ομάδα υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη και παρηγορήσου κάπως!"Έχασα κάθε σεβασμό στο πρόσωπό του. Ήταν ο ήρωάς μου αλλά πλέον όλα έγιναν συντρίμμια!" Ποιος 16χρονος μιλά έτσι;! Τόσο πολύ προπαγανδίζεται η πολιτική ορθότητα στα Λονδίνα;
ναι, αποτελει προτυπο και οι πραξεις του εχουν κοινωνικο αντικτυπο, αλλα θα εκανα ακριβως το ιδιο σε καποιον που με μαγνητοσκοπουσε χωρις τη συγκαταθεση μου.. (ειπε η απλη θνητη)
Θα συμφωνήσω ότι και εγώ θα τσαντιζόμουν αν με έβγαζαν φωτογραφία ή βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή μου...ΟΜΩΣ εδώ είναι ένας 14χρονος οπαδός/θαυμαστής και όχι κάποιος δημοσιογράφος σε καμιά φυλλάδα ή παπαράτσι...