Έτοιμος για επιστροφή στην Κουμουνδούρου ο Φώτης Κουβέλης

Έτοιμος για επιστροφή στην Κουμουνδούρου ο Φώτης Κουβέλης Facebook Twitter
SOOC
9

Κριτική στη σημερινή ηγεσία της ΔΗΜΑΡ για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ασκεί ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος από την πλευρά του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μια "οργανικής" συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική κίνηση που ίδρυσε πριν από λίγες ημέρες.

Μιλώντας στην εφημερίδα Free Sunday ο κ. Κουβέλης δηλώνει μάχιμος και αποφασισμένος να συμβάλει στην «προοδευτική διακυβέρνηση» της χώρας ενώ περιγράφοντας τις προτεραιότητες της κίνησης που ίδρυσε ( Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς) σημειώνει  ότι πρόκειται για συλλογικότητα η οποία δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε κόμμα, αλλά να συμβάλει στην υπόθεση της προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου και της ενότητας των αριστερών δυνάμεων.

Παρότι δε η κίνηση αυτή είναι καινούργια ο κ.Κουβέλης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Σε όλ' αυτά που επισημαίνετε παραπάνω, δεν είναι σαφές αν του καταλογίζετε αφέλεια ή δόλο, δεδομένου ότι τα σχόλια σε κάθε περίπτωση διαπιστώνουν τουλάχιστον σφάλμα(-τα).!!!ΚΟΥΙΖ!!! : ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ 1989;Αθροιστικά, ένα ακόμα γεγονός θα μπορούσε ίσως να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη "διάγνωση" ή να διευκολύνει πιθανότατα λόγω του είδους της σημασίας που του αποδίδεται τώρα πια. Ομολογουμένως περάσαν χρόνια, τότε η τοποθέτηση, η αντίδραση αλλά και τα αντανακλαστικά όλων(;) ήταν αρκετά διαφορετικά.Εδώ http://www.patris.gr/articles/211328?PHPSESSID=#.ViP0g6cvBzA λέει: Στην καταστροφή των φακέλων αναφέρεται η υπ’ αριθμό 8504/7-14668 υπουργική απόφαση (Προεδρίας, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης) της 28.8.1989....Αναφέρει, ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, μεταξύ άλλων:«Οι φάκελοι, των οποίων ο αριθμός σε ολόκληρη την Ελλάδα, ξεπερνούσε τους 33.000.000 ήταν επίσημα δημόσια έγγραφα που έπρεπε για να καταστραφούν να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.Το κάψιμο θα γινόταν σε δημόσιους χώρους με την παρουσία εισαγγελέα, του νομάρχη και του αστυνομικού διευθυντή.Γι’ αυτό, το Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε περιλάμβανε εκτός από την υπογραφή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και τις υπογραφές των υπουργών Εσωτερικών (ήταν ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος), Δικαιοσύνης (ήταν ο κ. Φώτης Κουβέλης) και Προεδρίας (ήταν ο αείμνηστος Θανάσης Κανελλόπουλος)».!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα παραπάνω δεν παρατείθενται για αναρχοφανείς και δεξιές προβοκάτσιες!!!!ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κι άγιος ο Θεός, και ξερό(...) ψωμί, και χαρά, και βλέπουμε, και τ' άλλα θα τα βρούμε!!!
Καλως τονα κι ας αργησε !Ο Φωτης Κουβελης θα περασει στην πολιτικη ιστορια με εναν μαλλον σπανιο τροπο.Υπηρξε ενας πολιτικος για το ηθος και την ανιδιοτελεια του οποιου δεν τολμησε να κανει ποτε οποιοσδηποτε τον παραμικρο υπαινιγμο.Κατι σπανιο.Συγκεντρωνε ,επι πολλα χρονια,ποσοστα δημοφιλιας επιπεδου Αρχιεπισκοπου ! Ασχετα αν αυτα δεν "μεταφερονταν" στις καλπες.Καταφερε,ομως, να τα διαλυσει ολα αυτα με δυο λανθασμενες αποφασεις.Εκανε ενα πολυ μεγαλο πολιτικο λαθος οταν αποφασισε να συμμετασχει στον 'συνεταιρισμο' Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.Και το συμπληρωσε με ενα ακομη μεγαλυτερο,οταν αποφασισε να αποχωρησει απο αυτον !Τωρα ,ακομη και αν ενταχθει στον Συριζα,θα ειναι πλεον ενα μηδαμινο πολιτικο μεγεθος.Εχοντας χασει σχεδον καθε ιχνος σεβασμου απο ολες τις πλευρες του πολιτικου φασματος.Τα λαθη ,συνηθως,πληρωνονται.
Σταμάτα ρε Κουβέλη αγόρι μου πια. Αηδία έχεις καταντήσει. Έπαιξες κι έχασες. Βγες στη σύνταξη, κοίτα να περάσεις όμορφα χρόνια με την οικογένειά σου. Ξύνεις τον πάτο εδώ και χρόνια.