Μία γυναίκα διέκοψε χθες τον Πρωθυπουργό, φωνάζοντας από τα θεωρεία

Μία γυναίκα διέκοψε χθες τον Πρωθυπουργό, φωνάζοντας από τα θεωρεία Facebook Twitter
SOOC
5

Μια επισκέπτρια που βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο.

Η γυναίκα σηκώθηκε όρθια και φώναξε προς τον πρωθυπουργό: «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσιπρα, ψήφισε "όχι" στο δημοψήφισμα». (Μετά το 5.35 του video). Υπήρξε αιφνιδιασμός ενώ κάποιος φώναξε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Μία γυναίκα διέκοψε χθες τον Πρωθυπουργό, φωνάζοντας από τα θεωρεία Facebook Twitter

Η ίδια γυναίκα είχε τραβήξει τα φλας των φωτογράφων τον περασμένο Ιούλιο, όταν είχε κάψει τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, μετά τη μεταστροφή του κ. Τσίπρα και τη συμφωνία με τους δανειστές.

Χθες ο Πρωθυπουργός έδειξε να αιφνιδιάζεται από την παρέμβαση της γυναίκας ενώ κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί που την απομάκρυναν.  «Η Βουλή είναι το λίκνο της Δημοκρατίας», είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε την ομιλία του.

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν νέα μέτρα. Υπάρχουν δύσκολα μέτρα τα οποία όμως τα γνωρίζαμε, τα γνωρίζατε, τα γνωρίζαμε όλοι από τον Αύγουστο».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μαζι με τον ΓΑΠ η μεγαλύτερη πολιτικη απάτη της μεταπολιτευτικής περιόδου που συνοδεύεται και από μια θρασύτατη ρητορική που καταργεί και τα ορια της λογικής!Ακόμη και οταν σε κατι εχουν δικιο, πχ προβληματικο - χρεωκοπημενο συνταξιοδοτικό συστημα οταν σκεφτεσαι αυτα που ελεγαν μεχρι πριν λιγο καιρό, ειναι απίστευτα εκνευριστικό να κανουν την τούμπα και να σου κουνανε και το δακτυλο! Προσκυνώ στην απόλυτη επιδεξιότητα της ικανότητας της κυβέρνησης να σε κανουν να χανεις τη διάθεση σου να ασχοληθείς παραπάνω. Η μεγαλύτερη "προσφορά" του Συριζα θα ειναι η ακόμη μεγαλύτερη αποχή από την πολιτική και την συμμετοχή στις εκλογές και την απόλυτη ισοπεδοτική αντίληψη "ολοι ιδιοι είναι" δεν αξίζει τον κόπο, δεν αλλάζει τίποτα!Ο απόλυτος και στείρος αντιμνημονιακός αγωνας του Συριζα κατέληξε να εχει πεισει τους παντες πλεον πως η μόνη λύση ειναι να μην έχουμε κανενα σοβαρο πολιτικό, οικονομικό σχεδιο ως χώρα, αλλά απλά να κάτσουμε να μας γ....σουν!Ααααα ξεχασα... έχουμε το προνομιο αυτη η κυβέρνηση να πονάει μαζί μας, είναι με το μέρος μας!!!!
Ενα εξαιρετικα δομημενο σχολιο.Αν και δεν συμφωνω με την γλωσσα και το υφος του-γενικα με τις υπερβολες- επι της λογικης και των περισσοτερων συμπερασματων του δεν μπορω παρα να συμφωνησω.Ειδικα με το οτι οι νεες γενιες αποπολιτικοποιουνται τρομερα κατω απο τις παρουσες συνθηκες και οτι η επικρατηση της -παντελως πλαστης - λογικης του "ολοι ιδιοι ειναι" ειναι ισως ο μεγαλυτερος κινδυνος.Μεγαλες και καθοριστικες οι ευθυνες του Συριζα πανω σε αυτο το σημειο.Οσον αφορα την απουσια οποιουδηποτε σχεδιου για το μελλον της χωρας,αυτο δεν ειναι,δα,και εκπληξη στην χωρα αυτη,ειδικα οταν προκειται για "ταχυρυθμα εκπαιδευομενους ερασιτεχνες".Κατα τις τελευταιες δεκαετιες,βεβαια, υπηρξαν καποια καλα δομημενα σχεδια.Ειδικα κατα την περιοδο 1996-2004 οπου το "σχεδιο"που εφαρμοσθηκε ηταν πραγματικα "αψογο".Μονον που αργησε να γινει κατανοητο ποιο ακριβως ηταν αυτο το σχεδιο,το οποιο προωθηθηκε και τα επομενα χρονια και ολοκληρωθηκε πληρως το 2012,και,κυριως,που ακριβως θα οδηγουσε την χωρα.
Ουφ... Λες και ακούω τον Κουβέλη να μιλάει, αποπροσανατολιστικά, σε μέση φωνή -παρουσιάζοντας σχεδόν ανεύθυνα ή αφελή τα υποκείμενα στα οποία αναφέρεται, ...άστα να πάνε. Τσιμπάνε πολλοί βέβαια...Εκ μέρους "den katalabaino tipota": Ευχαριστεί για το συγκαταβατικό "Ενα εξαιρετικα δομημενο σχολιο."Έτσι ξεκινά πολές φορές η αποδόμηση σαφών τοποθετήσεων, όπως και εδώ. Αποδόμηση με ολίγον γενίκευση-παραμόρφωση-αλλαγή στόχου.Τί άλλο είναι δηλαδή, εκτός από παραμόρφωση διατυπωμένης άποψης, η απόδοση της αποχής στις "νέες γενιές" (γενικά; αυτές που τους απομυθοποιήθηκε η Αριστερά από τους κάπηλούς της; πόσες είναι αυτές οι νέες γενιές και πότε παύουν να πιστεύουν στον Αϊ Βασίλη) που κάτω από τις "παρούσες συνθήκες" (δηλαδή π.χ. το ότι από το '12 ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε τη διαχείρηση του -μικρού ή μεγάλου βαθμού προσκόλησης σε αυτό- σεναρίου του εθνικού νομίσματος στα γνωστά megala, oyranokatebata, asteria κανάλια ενημέρωσης με αποτέλεσμα τη δαιμονοποίηση ακόμα και της αναφοράς σε αυτο ή την νεοφιλελεύθερη μυθοπλασία ότι με εσωτερική υποτίμηση της οικονομίας μιας χώρας οικοδομείς ανάκαμψη;) και επειδή "όλοι ίδιοι είναι" και "δεν έχουν και σχέδιο" δεν ασχολούνται με τα Κοινά;Τί άλλο είναι η απόδοση της πανωλεθρίας που εξελίσεται σε "ερασιτεχνισμούς" και όχι σε διαπίστωση ότι πιθανότατα αυτό είναι το ίδιο το σχέδιο (ή μέρος του σχεδίου του "1996-2004");Δηλαδή κάθε φορά που ο λύκος θα αλλάζει προβιά θα λέμε ότι αυτός δεν είναι λύκος αλλά πρόβατο που απλά δε βγάζει γάλα όπως θα περιμέναμε, αλλά ας περιμένουμε, μπορεί να βγάλει, μέχρι να μας δαγκώσει και μετά να έρθει άλλος, πάλι με προβιά;Γιατί δεν θεωρούμε σαν πρώτο στόχο και απαραίτητη συνθήκη για οποιαδήποτε πρόοδο τη Δημοκρατία, δεχόμενοι ότι αυτή εκπαιδεύει προωθητικά αλλά και αποτρεπτικά την κοινωνία, δηλαδή τους πολίτες να αποφασίζουν σωστά;Είναι δηλαδή η παρούσα κατάσταση άλλη από αυτή που "ολοκληρώθηκε το 2012";