Ένας υπερτυχερός κέρδισε απόψε 5.847.085 ευρώ

Ένας υπερτυχερός κέρδισε απόψε 5.847.085 ευρώ Facebook Twitter
2

Το "χρυσό" Τζόκερ της αποψινής κλήρωσης έδωσε ποσό - ρεκόρ σε έναν υπερτυχερό παίκτη.

Έπειτα από 10 συνεχόμενα τζακποτ η αποψινή κλήρωση του ανέδειξε τον μοναδικό νικητή ο οποίος κέρδισε συνολικά 5.847.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί : 2, 12, 13, 27, 31 και Τζόκερ 17

Βρέθηκαν επίσης 6 δελτία που έχουν προβλέψει τους πέντε αριθμούς του πρώτου πεδίου και κερδίζουν 62.785 ευρώ.

Σημειώνεται πως οι στήλες που παίχτηκαν ήταν πάνω από 8,5 εκατομμύρια.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι πολύ αύκολο για έναν υπολογιστή να βρει σε κλάσματα δευτερολέπτου συνδιασμούς αριθμών που δεν παίχτηκαν.Είναι επίσης δυνατό με την βοήθεια της τεχνολογίας να 'κληρώσουν΄συγκεκριμένα νούμερα.Γιατί να μοιραστούν λοιπόν τα κέρδη με τυχαίους και να μη τα πάρουν όλα δικά τους; Απλά αναρωτιέμαι!
επειδή και εγώ αναρωτιέμαι μήπως μπορείς να μας πεις τι έχεις κατά νου όταν λες οτι μπορούν να κληρώσουν συγκεκριμένα νούμερα από την στιγμή που γίνονται όλα ζωντανά και καθαρά με τα μπαλάκια να φαίνονται ολοκάθαρα?