ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

30.000 ευρώ πρόστιμο θα πληρώσει ο ANT1 για μια παλιά εκπομπή της Τατιάνας

30.000 ευρώ πρόστιμο θα πληρώσει ο ANT1 για μια παλιά εκπομπή της Τατιάνας Facebook Twitter
11

Πάνε δέκα χρόνια από το μεσημέρι που προβλήθηκε η επίμαχη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά σήμερα αποφασίστηκε πως το περιεχόμενο και η θεματολογία της άξιζαν το πρόστιμο από το ΕΣΡ.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ σε τηλεοπτικό σταθμό για εκπομπή της μεσημεριανής ζώνης του Δεκεμβρίου του 2005 κατά την οποία είχαν προβληθεί άσεμνες εικόνες. Σύμφωνα με το zougla.gr πρόκειται για την εκπομπή με τίτλο «Αποκάλυψη Τώρα» η οποία παρουσίασε ρεπορτάζ με τίτλο «Το πρωί καθηγήτρια το βράδυ πόρνη».


Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΕΣΡ, το πρόστιμο επιβλήθηκε καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής παραβιάστηκαν οι συνταγματικές διατάξεις και η τηλεοπτική νομοθεσία που προβλέπουν και επιβάλλουν ποιοτικής στάθμης εκπομπές στην τηλεόραση.


Η επίμαχη εκπομπή την συγκεκριμένη ημέρα ήταν υποβαθμισμένης στάθμης και σε βάρος της προστασίας των ανηλίκων, αφού περιείχε προκλητικές εικόνες εκδιδομένων γυναικών.


Ακόμη, προβλήθηκε σε ώρα που μπορεί να παρακολουθούσαν ανήλικα παιδιά κάτι που ήταν ικανό να βλάψει την πνευματική και ηθική ανάπτυξή τους.
Το ΣτΕ απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς του τηλεοπτικού σταθμού.

11

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

TV & Media / Τέλος οι «Πρωταγωνιστές» από τον Alpha - Η ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη

Με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, σημειώνοντας ότι η συνεργασία ολοκληρώνεται σε καλό κλίμα.
THE LIFO TEAM
Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

TV & Media / Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

Η Κάρα Ντελεβίν γράφει ιστορία ως η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του έντυπου Playboy, σε μια φωτογράφιση που προσπαθεί να μετακινήσει το παλιό ανδρικό βλέμμα του περιοδικού προς μια κουίρ γλώσσα αυτοδιάθεσης.
THE LIFO TEAM
Οι σεναριογράφοι πάνε στα δικαστήρια για να μπλοκάρουν τον γάμο Paramount–Warner

TV & Media / Οι σεναριογράφοι πάνε στα δικαστήρια για να μπλοκάρουν τον γάμο Paramount–Warner

To Σωματείο Αμερικανών Σεναριογράφων κατηγορεί την Paramount ότι η εξαγορά της Warner Bros. Discovery θα αφήσει το Χόλιγουντ με λιγότερες δουλειές, χαμηλότερες αμοιβές και ακόμη λιγότερες ευκαιρίες για νέες ιστορίες.
THE LIFO TEAM
Interviú: το περιοδικό που ξεγύμνωσε την Ισπανία μετά τον Φράνκο

TV & Media / Interviú: το περιοδικό που ξεγύμνωσε την Ισπανία μετά τον Φράνκο

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το ισπανικό Interviú επιστρέφει μέσα από νέα βιβλία που ξαναδιαβάζουν την αντιφατική κληρονομιά του: γυμνά σώματα, πολιτικές αποκαλύψεις, σκάνδαλα και ερευνητική δημοσιογραφία στην Ισπανία που έβγαινε από τη δικτατορία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
''Ακόμη, προβλήθηκε σε ώρα που μπορεί να παρακολουθούσαν ανήλικα παιδιά κάτι που ήταν ικανό να βλάψει την πνευματική και ηθική ανάπτυξή τους.'' Σωστό, γιατί ως γνωστόν οι εκμπμπές της Τάτις αποτελούν τον τρίτο κυρίρχο λόγο μετά το αλκοόλ και τα ναρκωτικά για την κατάντια της νεότητας...
Τωρα θυμηθηκαν οι..."κυριοι"του ΕΡΣ,να επιβαλουν προστιμο στον Αντ1,για αυτη την εκπομπη;Τοσα χρονια τι εκαναν;Ειχαν την αποφαση..."καταχωνιασμενη"στα συρταρια για να πιασει..."μουχλα";
Αυτή πρέπει γενικά να τρώει πρόστιμο και μόνο που κυκλοφορεί η φάτσα της στην TV. A... btw! Όταν είχε καλέσει την Τζούλια στην επομπή της μετά την "αισθησιακή ταινία" που είχε κάνει(και της έπαιρνε συνέντευξη για αυτό), πίσω στο κοινό ήταν κάποια 16...17χρονά και προβάλλονταν και αυτό ντάλα μεσημέρι. Να υποθέσω ήταν οκ, ε;
χαχαχαχαχαα εκεινες τις μερες επικρατουσε πανικος.πηγαινα γυμνασιο.ολοι μου οι συμμαθητες ετρεξαν να το αγορασουν το θυμαμαι σαν να ηταν χτες!και τελικα ηταν και σκετη απογοητευση απο οσο ακουστηκε αργοτερα...
Παραβλέποντας τα περί Τατιάνας και λοιπών προβληματικών προσωπικοτήτων της ελληνικής TV...14.10.2015"σήμερα αποφασίστηκε...""επικύρωσε απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης...για εκπομπή της μεσημεριανής ζώνης του Δεκεμβρίου του 2005"Καλά, μιλάμε σοβαρά τώρα;10 χρόνια για αυτό το πράγμα;;ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;Η απόλυτη γελοιότητα είναι η ελληνική δικαιοσύνη.