ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Άσπονδη θεία μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της γιατί έσπασε τον καρπό της, όταν την αγκάλιασε

Άσπονδη θεία μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της γιατί έσπασε τον καρπό της, όταν την αγκάλιασε Facebook Twitter
12

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη, στην οποία πρωταγωνιστούν μία θεία ο ανήλικος ανιψιός της.

Η 54χρονη γυναίκα θεώρησε ότι έπρεπε να μηνύσει τον 12χρονο ανιψιό της, ο οποίος την ημέρα που γινόταν 8 ετών όρμησε με δύναμη στην αγκαλιά της και την έριξε κατά λάθος κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό της.


Η Τζένιφερ Κόνελ μάλιστα ζητούσε με την αγωγή της αποζημίωση 127.000 δολαρίων.

Άσπονδη θεία μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της γιατί έσπασε τον καρπό της, όταν την αγκάλιασε Facebook Twitter

Η γυναίκα στήριξε το επιχείρημα ότι ο τραυματισμός της οφείλεται "στην αμέλεια και την απερισκεψία" του ανιψιού της, ο οποίος έτρεξε προς το μέρος της για να την υποδεχθεί στη γιορτή για τα γενέθλιά του.


"Ένα λογικό ότι ένα 8χρονο παιδί θα ήξερε, ή όφειλε να ξέρει, ότι ένας τέτοιος βίαιος χαιρετισμός (...) θα μπορούσε να προκαλέσει την βλάβη που υπέστη η ενάγουσα", αναφέρεται στην αγωγή της θείας, σύμφωνα με αντίγραφο που εξασφάλισε το Γαλλικό Πρακτορείο.


Το ατύχημα συνέβη στις 18 Μαρτίου του 2011, όταν η θεία επισκέφθηκε τον ανιψιό της Σον Ταράλα, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του στο Ουέστπορτ του Κονέκτικατ, ενώ η αγωγή κατά του παιδιού κατατέθηκε μόλις τον Φεβρουάριο του 2013 σε δικαστήριο της πολιτείας αυτής.

Άσπονδη θεία μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της γιατί έσπασε τον καρπό της, όταν την αγκάλιασε Facebook Twitter


Η 54χρονη θεία γνωστοποιούσε επίσης στην αγωγή της ότι εξακολουθεί να υποφέρει εξαιτίας της πτώσης της, ότι φέρει πλέον μια ουλή στο χέρι της και ότι έκτοτε "έχει περιοριστεί η ικανότητά της να απολαμβάνει τις δραστηριότητες της ζωής". "Βρισκόμουν σε ένα πάρτι πρόσφατα και ήταν δύσκολο να κρατήσω το πιάτο με τα ορντέβρ", λέει.


Ο 12χρονος φαινόταν "ταραγμένος" μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, σύμφωνα με την Connecticut Post. Δίπλα του καθόταν ο πατέρας του Μάικλ, ενώ η μητέρα του Λίζα πέθανε πέρυσι.


Η δικαστική διαδικασία, διήρκεσε λιγότερο από δύο ημέρες και το σώμα των ενόρκων αποφάσισε σήμερα, αφού συσκέφθηκε για λιγότερο από μια ώρα, την απόρριψη της αγωγής κατά του 12χρονου.

12

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Συγνώμη, αλλά αν το παιδί σας έκανε κάποια ζημιά σε συγγενικό πρόσωπο, δεν θα είσασταν υπεύθυνος να αποζημιώσετε τον παθόντα; Σε τί έφταιξε η θεία; Τη λέτε και "άσπονδη" από πάνω; Καλά έκανε που ζήτησε αποζημίωση.
Απλά η όλη η ιστορία πατάει στο γεγονός ότι αν στις ΗΠΑ βρεις κάποιο καλό λόγο να μηνύσεις κάποιον έχεις κάνει την τύχη σου, διότι το να απαιτήσεις εξαψήφιο ποσό είναι κάτι σύνηθες και αναμενόμενο.
Μήπως τώρα που δικαιώθηκε ο μπομπιρας να της κάνει με τον μπαμπά του μια μήνυση από δω ως εκεί για "ηθική βλάβη" ή κάτι τέτοιο όπως κι αν λέγεται μια τέτοιου είδους αγωγή την οποία και μάλλον θα κέρδιζαν!? (σημείωση ότι την μήνυση την έκανε 2 χρόνια μετά....τότε άρχισε να έχει προβλήματα με τα ορντέβρ.... ποιανού ο δάκτυλος να ήταν άραγες;)
Εκει φτασαμε δυστυχως..να μηνυεις τον ανηλικο ανηψιο σου με αφορμη μια εκδηλωση αγαπης προκειμενου να κερδισεις χρηματα.Εδω εμεις εχουμε σοκαριστει ποσο μαλλον ο μικρος..τωρα ο πατερας θα επρεπε να μηνυσει την θεια για τα ψυχικα τραυματα που δημιουργησε στο παιδι.
Εαν δεν πρόκειται για στημένη αγωγή με σκοπό να μοιραστούν τα χρήματα, πράγμα έτσι κι αλλιώς απεχθές για τις "πλάτες" του παιδιού, μόνο φάρσα μπορώ να σκεφτώ ότι είναι...Εκτός εαν η "ζημιά" που υπέστη η απαρηγόρητη "θεία", δεν περιορίζεται μόνο στο άγγιγμα του πιάτου με ορντέβρ!!!
Κάποιοι άνθρωποι είναι τελείως βλήματα. Δε φτάνει που το παιδί έχασε τη μητέρα του σε τόσο μικρή ηλικία έχει και μια ηλίθια θεία να το μηνύει επειδή της έδειξε την αγάπη του έστω και σπάζοντας τον καρπό της, λες και το έκανε επίτηδες. Άνθρωποι σου λέει μετά...
Δεν είμαστε καλά !!! Δε θέλω να πω το κλασικό "Αμερικάνοι" οπότε θα πω το άλλο: Πόσο βλαμμένη παίζει να είναι η θεία;! Μαρή αχλάδω, πέθανε η μάνα του ανιψιού σου, η οποία ή είναι αδερφή σου ή είναι γυναίκα του αδερφού σου κι εσύ αντί να στηρίξεις τον ανιψιό και να του συμπαρασταθείς κάθεσαι και τον μηνύεις γιατί σε αγκάλιασε;! Σκέψου από πότε έχει να την αγκαλιάσει άνθρωπος αυτήν ! Ή ακόμα χειρότερα, αν κάνει τίποτα rough play σε άλλους τομείς τι μηνύσεις έχει ρίξει. Κανονικά πρέπει να σε τυλίξουμε με bubble wrap και να σε απομονώσουμε, μην τυχόν και μηνύσεις κανέναν άλλο αθώο άνθρωπο.
Εάν εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά ενός 8χρονου παιδιού που τρέχει με χαρά να αγκαλιάσει την θεία του όταν το επισκέφθηκε για τα γενέθλια του, από την επίθεση ενός κακόβουλου ατόμου με σκοπό να την βλάψει, μάλλον το πρόβλημα βρίσκεται στον εγκέφαλο της και όχι στον καρπό της.