ΗΠΑ: Ισόβια σε άνδρα που κακοποιούσε παιδί φίλων του και για να γυρίσει πορνό

ΗΠΑ: Ισόβια σε άνδρα που κακοποιούσε παιδί φίλων του και για να γυρίσει πορνό Facebook Twitter
2

Σε ισόβια καταδικάστηκε 31χρονος Αμερικανός από το Κολοράντο ο οποίος είχε απαγάγει ένα παιδάκι 2-3 χρονών από ένα ζευγάρι που τον φιλοξενούσε στη Καλιφόρνια και το κακοποιούσε σεξουαλικά για να παράγει πορνογραφία που την διένειμε στο διαδίκτυο.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σον Μακ Κόρμακ, 31 ετών, από το Κολοράντο, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και δύο κατηγορίες απαγωγής, κατά τη διάρκεια μιας τετραήμερης δίκης στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, ανέφερε σε δήλωσή του το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Μακ Κόρμακ, με το πρόσχημα της φιλίας προς τους γονείς του παιδιού, είχε διανυκτερεύσει αρκετές φορές στο σπίτι της οικογένειας στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνιας. Σύμφωνα με την αναφορά του κατηγορητηρίου, τα βράδια αυτά έβγαζε κρυφά το παιδί από το σπίτι στα μέσα της νύχτας και μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του να το κακοποιεί σεξουαλικά σε διάφορα μέρη, μεταξύ των οποίων το φορτηγό του και ένα μοτέλ κοντά στο σπίτι, επιστρέφοντας πριν ξυπνήσει το ζευγάρι το πρωί.

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη αφότου οι υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας της Βοστόνης εντόπισαν σε υπολογιστή άλλου ύποπτου τα βίντεο του Μακ Κόρμακ και βρήκαν και το όνομά του στη λίστα των πελατών της συγκεκριμένης ημερομηνίας στο μοτέλ στο οποίο μαγνητοσκοπήθηκαν.

Η βοηθός γενική εισαγγελέας στο τμήμα εγκλημάτων του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, Λέσλι Κάλντγουελ, περιέγραψε το έγκλημα ως «διεφθαρμένο... ένας εφιάλτης», ενώ ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της ανατολικής περιφέρειας της Καλιφόρνιας, Μπέντζαμιν Ουάγκνερ, είπε οι «άθλιες και σπαραξικάρδιες» πράξεις του Μακ Κόρμακ μπορεί να συνεχιζόντουσαν για χρόνια, αν δεν ήταν για την επιμονή και τις επίπονες προσπάθειες των ερευνητών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα γκέι leather bar κέρδισε τον δισεκατομμυριούχο γείτονα που ήθελε να μη ανοίξει δίπλα του

Διεθνή / Ένα γκέι leather bar κέρδισε τον δισεκατομμυριούχο γείτονα που ήθελε να μη ανοίξει δίπλα του

Ένα γκέι leather bar στο Phoenix πήρε άδεια αλκοόλ παρά τις ενστάσεις του δισεκατομμυριούχου γείτονά του, σε μια υπόθεση όπου η κουίρ νύχτα κλήθηκε ξανά να αποδείξει ότι δεν είναι απειλή.
THE LIFO TEAM
Αν είχα φτερά, θα πετούσα»: Οι ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστίνιοι που δεν έχουν πού να σωθούν

Διεθνή / Αν είχα φτερά, θα πετούσα»: Οι ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστίνιοι που δεν έχουν πού να σωθούν

Νέα έκθεση καταγράφει τις ζωές ΛΟΑΤΚΙ+ Παλαιστινίων που διέφυγαν από ξυλοδαρμούς, εξαναγκαστικούς γάμους και απειλές θανάτου, μόνο για να βρεθούν στο Ισραήλ χωρίς πραγματικό άσυλο, σταθερή εργασία ή ασφαλή δρόμο προς μια νέα χώρα.
THE LIFO TEAM
Το «Κόμμα των Κατσαρίδων» βγήκε από το Instagram και βρέθηκε απέναντι στα γκλομπ

Διεθνή / Το «Κόμμα των Κατσαρίδων» βγήκε από το Instagram και βρέθηκε απέναντι στα γκλομπ

Μια προσβολή προς τους άνεργους νέους έγινε κίνημα με 22 εκατ. ακολούθους. Τώρα ζητά παραιτήσεις για τις διαρροές θεμάτων που τίναξαν στον αέρα τις εξετάσεις δύο εκατ. υποψηφίων και η αστυνομία απάντησε με γκλομπ.
THE LIFO TEAM
Η πρώτη δήμαρχος στην Ιαπωνία που πήρε άδεια μητρότητας έπρεπε να φτιάξει μόνη της τον κανονισμό

Διεθνή / Η πρώτη δήμαρχος στην Ιαπωνία που πήρε άδεια μητρότητας έπρεπε να φτιάξει μόνη της τον κανονισμό

Η Ιαπωνία ζητά περισσότερα παιδιά, αλλά όταν μια δήμαρχος έμεινε έγκυος δεν υπήρχε καν κανονισμός για να λείψει από τη δουλειά της κι έτσι αναγκάστηκε να τον γράψει η ίδια.
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΟΥΒΕΙΤ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Στο τραπέζι διευρυμένο αμυντικό σύμφωνο Πακιστάν-Κουβέιτ με φόντο την ιρανική απειλή

Μια ενδεχόμενη αμυντική συμφωνία με το Κουβέιτ θα προκαλούσε επιπλέον ερωτήματα για τον μεσολαβητικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Πακιστάν στο μέλλον ανάμεσα σε Ουάσιγκτον και Τεχεράνη
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Εμεις εδω στην Ελλαδα τα συγκαλυπτουμε αυτα γιατι ε μωρε συμβαινουν, και μπορει και ο βιαστης να εχει οικογενεια, την οποια δε πρεπει να διαλυσουμε- Ανθιμος
Αδυνατώ να κατανοήσω αυτά τα δίποδα τέρατα. Εύχομαι ολόψυχα το παιδάκι και οι γονείς του να το ξεπεράσουν με τον καιρό και ελπίζω να τους βοηθήσει το κράτος με την παροχή ειδικευμένων ψυχολόγων σε αυτό.