Βίασαν και λιθοβόλισαν 4χρονη στο Νέο Δελχί

Βίασαν και λιθοβόλισαν 4χρονη στο Νέο Δελχί Facebook Twitter
2

Στη σύλληψη δύο ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 4χρονης, η οποία βρέθηκε αναίσθητη από τους γονείς της κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στο Νέο Δελχί, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Ινδίας.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, το κοριτσάκι βιάστηκε και λιθοβολήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

"Ανακρίνουμε τους δύο άνδρες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον πατέρα του θύματος να εξασφαλίσει την καλύτερη περίθαλψη για το παιδί του" είπε ο Σινγκ, σημειώνοντας ότι το κοριτσάκι ζούσε σε μια παραγκούπολη και ότι οι γονείς του είναι μεροκαματιάρηδες εργάτες.

Ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία μιας φοιτήτριας το 2012 στην πρωτεύουσα της Ινδίας οδήγησε στην υιοθέτηση αυστηρότερων νόμων, όμως οι βιασμοί στη χώρα δεν έχουν μειωθεί. Από τις αρχές του έτους φέτος έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία του Νέου Δελχί περισσότεροι από 1.000 βιασμοί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Λογικά την βίασαν πρώτα και μετά επειδή έπρεπε να την τιμωρήσουν επειδή πήγε με δυό άντρες την λιθοβόλησαν γιατί ο εγκέφαλος μεγέθους χρυσόψαρου τους είπε ότι αυτό είναι το σωστό. Ώρες ώρες λες ότι ο ρατσισμός είναι ότι χειρότερο αλλά αυτά τα αποβράσματα (από όποια χώρα και να είναι) είναι η καλύτερη λύση.