ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2015 | 21:57

Δεν φτάνω σε οργασμό

ΚαλησπέραΕίμαι 26ετών κοπέλα και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, δεν έχω καταφέρει να έρθω σε οργασμό. Εχω κανει 3 σχέσεις, η μια σαν εφηβη, μια για ενα χρονο και η τελευταία που ήταν και αποτυχία γιατί δεν του άρεσε το σεξ ή νομιζω ηταν γκει και ημασταν 3 χρονια μαζι οποτε απο εκεινη τη σχεση που σιγουρα φταιω που εμενα για διαφορους λογους με αφησε ας πουμε ανενεργη για αρκετο καιρο. Αφου χωρισα με το παιδι αυτο γιατι δεν αντεχα αλλο την κατασταση αυτη εμεινα για ενα ακομη χρονο μονη και χωρις σεξουαλιξη επαφη οσο και αν σας φαινεται περιεργο. Τον τελευταιο καιρο εχω γνωρισει καποιον αντρα 33ετων που βρισκομαστε σεξουαλικα και περναω ομορφα μαζι του. Και αντιμετωπιζω δυο προβληματα αυτος απο οτι εχω καταλαβει δεν θελει σχεση (βρισκομαστε σπιτι του μονο κτλ) και δεν του το εχω συζητησει γιατι δεν θελω να νιωσει πιεση και γενικα με την απειρια μου στους αντρες δεν ξερω πως να το χειριστω.Και δευτερον και πολυ σημαντικο ενω ευχαριστιομαστε και οι δυο την σεξουαλικη επαφη απο οσο δειχνει και εκεινος εγω δεν εχω τελειωσει και αγχωνομαι περισσοτερο οταν με κοιταει εκεινη την ωρα πανω στο σεξ και μου λεει θελω να μου πεις οταν τελειωνεις. Μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του και πως μπορω να το χειριστω ολο αυτο;
6
 
 
 
 
σχόλια
Προκαταρκτικα κανετε καθολου?Στοματικο σου κανει?Παιζει με την κλειτοριδα σου οταν κανετε sex?Δοκιμασε ν'αυνανιστεις κατα τη πραξη.Δοκιμαστε στασεις που σε καυλωνουν πολυ κ πες του τί σου αρεσει...Ο,τι κι αν ειν'αυτο!Γενικα,μιληστε.Ακομη κι αν δν εχετε σχεση,μια στιχειωδης επικοινωνια ειναι απαραιτητη!Μη τα περιμενεις απο κεινον ολα.Κι εχε κατα νου οτι οι περισσοτεροι ανδρες θεωρουν πως μονο κ μονο το πεος τους θα μας στειλει στον παραδεισο αλλα...τσου!
Όταν αυνανίζεσαι μπορείς να φτάσεις σε οργασμό; Αν ναι, τότε το πρόβλημα με τους συντρόφους είναι σίγουρα ψυχολογικής φύσης (ζήτησε βοήθεια από ψυχολόγο καλύτερα). Εάν ούτε μόνη σου μπορείς να φτάσεις σε οργασμό, μπορεί να είναι 50% σωματικό, 50% ψυχολογικό (συζήτησέ το με το/τη γυναικολόγο σου πρώτα).
Αυτο που μερικοι αντρες (ισως πολλοι) εχουν την εντυπωση οτι με την διεισδυση πρεπει σωνει και καλα να τελειωσει μια γυναικα δεν το καταλαβαινω..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ