LIVE!

Μια γυναίκα και ένας άντρας οι καμικάζι που αιματοκύλησαν την Άγκυρα

Μια γυναίκα και ένας άντρας οι καμικάζι που αιματοκύλησαν την Άγκυρα Facebook Twitter
2

Μια γυναίκα και ένας άντρας ήταν οι καμικάζι που σκόρπισαν το θάνατο στην Τουρκία σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το euronews.com. To πρακτορείο αναφέρει πως σημαντικό στοιχείο για το συμπέρασμα είναι η σορός ενός άντρας του οποίου το σώμα βρέθηκε κομμένο στα δύο με τον θώρακα να έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά. Επιπλέον αναφέρεται πως στο σημείο των εκρήξεων δεν υπάρχουν κρατήρες η ίχνη στο έδαφος. Υποψίες κίνησε και η κατάσταση ενός πτώματος γυναίκας που έφερε αντίστοιχα τραύματα και που θεωρείται πως είναι η δεύτερη δράστης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα και το MEGA, το βράδυ της Κυριακής, οι τουρκικές αρχές φέρονται να επιβεβαιώνουν και στο κανάλι  NTV ότι οι βομβιστές καμικάζι που σκόρπισαν τον θάνατο χθες στην Άγκυρα ήταν δυο και μάλιστα η μια γυναίκα.

Πρόκειται για τα δυο άτομα που αναζητούσαν οι αρχές και η αδυναμία έγκαιρου εντοπισμού τους έφερε τον όλεθρο. Όπως μετέδωσε ο Αντρέας Ρομπόπουλος, όλα δείχνουν ότι πίσω από τις επιθέσεις κρύβεται το Ισλαμικό Κράτος ωστόσο αυτό που συζητείται εκτενώς στην Τουρκία είναι ο τρόπος με τον οποίο η χώρα θα οδηγηθεί στις εκλογές της 1ης Νοέμβρη. Και αυτό λόγω της οργής και της αγανάκτησης για τις επιθέσεις σε όλη την Τουρκία με επικράτηση ενός εμφυλιοπολεμικού κλίματος έκδηλου σε όλη τη χώρα.

 

 

2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια